Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Szerintetek meleg vagy bi?
Szóval egyik nap jöttem haza és a metrónál megnéztem egy helyes srácot. Táncolt a megállóban(gyakorolt) így érdekes volt. Na és még helyes is. Egyszer csak oda jött hozzám szólni h a cipőfűzőm ki van kötve. Később mikor le akartam szállni mögé álltam. Meglátta, hogy egy pszichológiai újságot olvasok és elmondta, hogy van egy klub (KOLOR) ahol vannak ilyen beszélgetések és ha gondolom majd menjek én is. Ezután váltottunk még pár szót amíg beírtam hogy hol van ez a hely és elköszöntünk, de olyan mélyen a szemembe nézett meg azt mondta, hogy örül h találkoztunk. Bejön a srác amúgy, de meglepne ha én lennék az esete mert vagy 18 lehetett én meg 25.
Egyébként örök parám az ismerkedés srácokkal. Mert nem akarok lebukni, így levágós embert se akarok, stb. Szóval így még eléggé kimaradtak a biszex vágyaim.
ja van egy ilyen beprobálkozós feelingje ennek a sztorinak.
keresdmeg és dumáljatok még,aztán hozd szóba a melegeket,areakcióból kilehet szűrni a megfelelő dolgokat.
Ne hagyd ki :-) !
A normális és jó fej srác ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!