Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi vagy meleg fiuk lányok, hány évesen kezdtetek érdeklődni a saját nemetek iránt? Mikor próbáltátok ki először azonos neművel a szexet? Azóta rendszeresen csinálod-e azonos neművel vagy csak néha esetleg csak kaland volt? Kort és nemet is írjatok
meleg fiú vagyok, engem alsóban, asszem 4.ben kezdtek érdekelni, szerelmes lettem egyik fiú osztársamba, június végén vesztettem el az ártatlanságomat
egyik bi fiú barátom, már 2.ban smárolgatott egy másik fiúval a suliudvaron, ő is valahogy akkor vesztette el amikor én
leszbi ismerősöm meg szerelmet vallott az oviban egy másik lánynak, neki még nem sikerült :)
mind a hárman 14 évesek vagyunk :)
14 lehettem, amikor bevallottam magamnak, hogy érdekelnek a fiúk, 20 évesen voltam először fiúval. Azóta megtaláltam az igazi pasit, aki lassan 2 éve a párom és igen, vele rendszeresen csináljuk. :DD
24F m
15évesen rájöttem,hogy a fiúk lehetnek szexik.
17évesen le is szoptam egy srácot,ő is engem.
szinte teljesen elfelejtettem,aztán 26évesen újra kezdtk vonzani a srácok.
29/f
13 évesen jöttem rá hogy a fiúk tetszenek :) aztán már 14 évesen már szoptam meg szopattam is és mit ne mondjak nagyon jó érzés mind a kettő :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!