Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz? (meleg téma)
Figyelt kérdés
Eléggé sokáig tagadtam még magam előtt is,hogy meleg vagyok.Szinte már nem is bánom hogy az vagyok.Egyszer az életemben volt orál kalandom,csak most kezdtem komolyabban ismerkedni.Pedig sokak szerint eléggé jó pasi vagyok.Kicsit még félek az egésztől,mert ha szexre kerülne a sor tapasztalatlan vagyok:S Valaki jár még ebben a cipőben?:D Normális válaszok érdekelnek:D 27F2014. jan. 25. 17:06
2/7 anonim válasza:
A problémát nem értem. Egyszer el kell kezdeni.
3/7 anonim válasza:
27 vagy ?! hát tényleg sokáig tartott :D
4/7 anonim válasza:
ha aktív vagy, akkor olyan a szex, mintha egy csajt elégítenél ki análisan, ha passzív vagy, akkor olyan pasit találj, aki elég türelme ahhoz , hogy bevezet a dologba
5/7 anonim válasza:
minden meleg srácnak van ilyen időszaka!
Hihetetlen de igaz.. én is azon agyaltam, hogy vajon miért nem tiniként kezdtem az ismerkedés stb. dolgokat.. 20F vagyok, még csak egy éve ismerkedek..
Nem gáz, a népmondás is azt tartja: ami késik az nem múlik. s elég csak az ablakon kinézni ^^ sokáig tavaszias idő volt, most meg váratlanul vagy 40cm hó leesett *-*
6/7 ftf1983 válasza:
Semmi gáz nincs benne! Van olyan pasi, aki 30 vagy 40 felett kezd el pasizni. No para és ismerkedj!
7/7 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, 24 vagyok és csak kb. egy éve kezdtem komolyabban ismerkedni - egyelőre inkább kevesebb, mint több sikerrel :( (mondjuk én elsősorban komoly kapcsolatot keresek, nem szexet). De valahogy el kell kezdeni, ha rendes srácot találsz, szerintem nem lesz gond abból, ha tapasztalatlan vagy :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!