Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus, biszex lányok! Ti hogy szeretitek a puncit, ha szőrös, fazonra vágott, vagy teljesen csupasz?
Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés volt már, de mindig csak fiúkat kérdeztek, lányokat sosem. Gondoltam itt az idő, hogy ezt valaki megtegye. :)2014. jún. 22. 16:10
1/4 anonim válasza:
Mikor milyen kedvem van. Csupasz, de szeretem ha igényesen borotvált is. :)
2/4 anonim válasza:
Alapjaba veve : Csupasz. De egy kapcsolatban nem varom el, hogy mindig babapopsi simasagu legyen.. :)
3/4 anonim válasza:
igazából nincs konkrét favorit ilyen téren. A lényeg az összkép. Alul persze praktikus, ha le van borotválva, viszont elöl azt csinál, amit akar.
De inkább szőrös, mint gyulladt szőrtüszőkkel teli.
4/4 anonim válasza:
csupasz
De nem borulok ki a borostástól sem azért :)
A fazonra vágott szerintem vicces, de igazából tök mind1, legyen ápolt és kész :)
Mondjuk a szőröst nem igazán szeretném kipróbálni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!