Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem értékelik a lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értékelik a lányok, ha egy pasi bevallja, hogy biszex?

Figyelt kérdés
30 éves pasi vagyok és elegem van a titkolózásból, szeretnék kapcsolatot, barátnőt, de nyíltan, őszintén és szeretnék valakit, aki megért és elfogad, de kb olyan, mintha a Trónok Harca falát kellene ostromoljam, mert vagy lepattintanak, vagy csak szexet akarnak, hármasban egy másik fiúval. Nem akarom elnyomni a vágyaimat, de tényleg nem lehet ezt nyíltan csinálni, tabu nélkül?

2014. jún. 11. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő.

Találkoztam olyan lánnyal, aki riadtan menekült, miután megtudta, olyanról is, akit hidegen hagyott, meg olyanról is, akivel madarat lehetett volna fogatni, csak mert neki biszex pasija van.

Sőt, volt, aki miután megtudta, hogy bi vagyok, ezért akart összejönni velem. :$

2014. jún. 16. 14:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nőként én azt tudom mondani, hogy lehet nem tartjuk férfias és épp ezért vonzó vonásnak, ha a lehetséges párunk a saját neméhez is vonzódik. Pluszban pedig ott van az is, amit előttem leírtak, hogy ne legyen okunk féltékenynek lenni mindkét nemre.

Ettől függetlenül szerintem lehet olyan nő, aki el tudja ezt fogadni. Esetleg szintén biszexuálisakkal próbálkoztál már? (Most ezzel nem azt mondom, hogy csak ők lehetnek képesek elfogadni, ez csak egy ötlet.)

2014. júl. 3. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:
28%
Azert mert undorito belegondolnia neki hogy fuuj az emberiseg csodromegei vagytok
2014. júl. 3. 15:15
 14/14 Kerida ***** válasza:
Hát engem különösebben nem zavar... meg az édes hármas sem :D
2014. júl. 11. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!