Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A legjobb barátom rám mászott,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom rám mászott, csak az a gond, hogy mindketten fiúk vagyunk. Mit csináljak? Többi lent!

Figyelt kérdés

Történt a mostani pünkösdi hosszú hétvége alkalmával, hogy az egyik legjobb barátom nálam aludt. Hozott piát is és hát eléggé berúgott, mert már alapból egy buliból jött hozzám, ahol ivott, de még hozzánk is hozott. Én nem ittam semmit (nem szoktam), ő viszont még megivott nem kevés mennyiséget hiába mondtam neki hogy elég lesz. Na mindegy.. Telt az idő, és mikor eléggé kifáradtunk lefeküdtünk aludni. Pontosabban ő úgy ahogy van beesett az ágyamba, én még kicsit rendbe szedtem magunk után a terepet, hogy ne büdösödjön a pia, majd befeküdtem én is az ágyba mellé, mivel nyilván nem fogok a földön aludni+ahogy említettem több éve a legjobb barátom. Miután elnyomott az álom arra kelek, hogy valaki rajtam fekszik és épp a számban matat... a SZÁJÁVAL. Először fel sem fogtam a helyzetet, de ő folytatta. Amikor felfogtam mit csinál azonnal felugrottam, és kérdőre vontam. Abban a pillanatban megláttam, hogy anyaszült meztelen. (Amúgy egy szál boxerben feküdtünk le mindketten, de róla ez idő közben lekerült). Ez még nem is lett volna baj, mert láttuk már egymást meztelen többször is, de a csók.... Na de láttam rajta, hogy még mindig van benne alkohol, szóval hagytam az egészet, mondván majd holnap megbeszéljük. Éjszaka éreztem hogy átkarol többször is de nem szóltam inkább semmit. Reggel az a látvány fogad hogy meztelen fekszik háton és áll a cerkája elég erősen...

Telik az idő stbstbstb.......mikor felkelt mondta hogy beszélni akar velem. Na mondom ebből mi lesz... (És akkor rövidre fogom, mert már nagyon hosszú lesz a leírás, előre is elnézést) Szóval elmondta hogy amúgy ő biszex és hogy én mennyire beindítom őt, de eddig nem merte elmondani (egyébként mindent félretéve rohadt jól néz ki, ha női szemmel nézzük..senki nem nézné ki belőle hogy biszex főleg hogy annyi csaja volt már, mint az állat). Na és hogy ő többet szeretne tőlem. Nyilván nem kapcsolatot, de kalandot annál inkább... Erre letámad és úgy ahogy voltunk lesmárolt, én meg egyszerűen elgyengültem, mert így egy csaj sem csókolt még mint ő. Rohadt mérges lettem magamra de nem tudtam mit csinálni.

A történet itt még nem ér véget, de már így is rohadt hosszú lett a leírás, szóval aki úgy érzi, hogy hozzá tudna szólni ehhez az egészhez, esetleg tanácsot is tudna adni, az írjon rám privátban nyugodtan és ott leírom a maradék részt is.

Köszönöm előre is!

2014. jún. 10. 22:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

előző voltam . am én meleg vagyok és szerintem ez egy bátor tett volt tőle ,én tuti nem merném ,bár... legalább megtudtad az élete egy részét . aranyos történet :D

14/F meleg

2014. jún. 11. 16:56
 22/38 anonim ***** válasza:
96%
Ébredés után mindenkinek áll.
2014. jún. 11. 17:05
 23/38 A kérdező kommentje:

#Proxima! Nem történt semmi egyáltalán nem haragszom és nem vettem piszkálásnak, a személyes válaszaimat (a 2.oldal legtetején) pedig nem kell vérkomolyan venni... :)

Egyébként ismét köszönöm az új hozzászólásokat, sokat segítetek ezzel! :) Köszönöm a bátorításokat is és egyéb hasonló "ösztönző" mondatokat! :)

#20-21: Igen, szerintem is bátor tett volt a részéről, nem hiába döbbentem le annyira...Elég merész volt ez még tőle is... De lehet hogy jól tette...sőt.. talán így még jobb is mert egyikőnk sem él innentől kétségekben...

2014. jún. 11. 17:39
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretnélek bátorítani semmire, csak a véleményemet mondom el :D Szóval szerintem benned is megvan a hajlam - amivel önmagában semmi gond sincs. Az elfojtott vágy sokkal rosszabb, mint a beteljesedő gondolat. Nem lehet, hogy ez az eset döbbentett rá, hogy te is kívánod őt, legalábbis kalandozás szintjén? A mérged meg szerintem teljesen tipikus reakció, szerintem sokakkal előfordult már ez. Lehet, hogy kívülállóként könnyen beszélek, de ki kellene vele próbálnod. Aztán majd meglátod, mi a helyzet.
2014. jún. 11. 18:47
 25/38 anonim ***** válasza:
64%

Szia.Egyszer élsz!Mint Mindenki.

Az életben ki kell használni minden mámoros pillanatot,

és mindent ki kell próbálni.

Ha van hozzá kedved,bátran vágj bele akár egy kapcsolatba

is.Sokan félnek saját magukat felismerni,aztán vágynak arra a pillanatra ami már soha nem jön el.

2014. jún. 12. 04:23
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Tégy amit jónak látsz, de szerintem ne beszéld le magad róla csak azért, mert "márpedig te nem vagy sem meleg, sem bi". Ezek olyan kérdések, amikre a választ már tudod, legfeljebb még csak nem tudatosult benned teljesen. Ha elszalasztod a lehetőséget, később lehet, hogy megbánnád, és akkor meg az fog a fejedben járni, hogy "de mi lett volna ha...".

Egyébként, a kérdés szempontjából kicsit irreleváns, de azt szabad tudni, hány évesek vagytok?

2014. jún. 12. 14:11
 27/38 anonim ***** válasza:
67%
mem vagy heterô..egy het fiu,ha sejti,elvhcceli, nem .akraja elhinni,ès nem gyengûl el.megdumàljâk!
2014. jún. 12. 15:12
 28/38 anonim válasza:
100%
aranyos :)
2014. jún. 14. 00:55
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben lecsapnék a lehetőségre.( fiú vagyok ,de nem vagyok meleg)Már csak azért is hogy kiprobáljam milyen lehet egy másik férfival.
2014. júl. 9. 09:55
 30/38 anonim ***** válasza:
92%
juj de izgi en kernen a folytatast :) 27L
2014. júl. 9. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!