Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A legjobb barátom rám mászott,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom rám mászott, csak az a gond, hogy mindketten fiúk vagyunk. Mit csináljak? Többi lent!

Figyelt kérdés

Történt a mostani pünkösdi hosszú hétvége alkalmával, hogy az egyik legjobb barátom nálam aludt. Hozott piát is és hát eléggé berúgott, mert már alapból egy buliból jött hozzám, ahol ivott, de még hozzánk is hozott. Én nem ittam semmit (nem szoktam), ő viszont még megivott nem kevés mennyiséget hiába mondtam neki hogy elég lesz. Na mindegy.. Telt az idő, és mikor eléggé kifáradtunk lefeküdtünk aludni. Pontosabban ő úgy ahogy van beesett az ágyamba, én még kicsit rendbe szedtem magunk után a terepet, hogy ne büdösödjön a pia, majd befeküdtem én is az ágyba mellé, mivel nyilván nem fogok a földön aludni+ahogy említettem több éve a legjobb barátom. Miután elnyomott az álom arra kelek, hogy valaki rajtam fekszik és épp a számban matat... a SZÁJÁVAL. Először fel sem fogtam a helyzetet, de ő folytatta. Amikor felfogtam mit csinál azonnal felugrottam, és kérdőre vontam. Abban a pillanatban megláttam, hogy anyaszült meztelen. (Amúgy egy szál boxerben feküdtünk le mindketten, de róla ez idő közben lekerült). Ez még nem is lett volna baj, mert láttuk már egymást meztelen többször is, de a csók.... Na de láttam rajta, hogy még mindig van benne alkohol, szóval hagytam az egészet, mondván majd holnap megbeszéljük. Éjszaka éreztem hogy átkarol többször is de nem szóltam inkább semmit. Reggel az a látvány fogad hogy meztelen fekszik háton és áll a cerkája elég erősen...

Telik az idő stbstbstb.......mikor felkelt mondta hogy beszélni akar velem. Na mondom ebből mi lesz... (És akkor rövidre fogom, mert már nagyon hosszú lesz a leírás, előre is elnézést) Szóval elmondta hogy amúgy ő biszex és hogy én mennyire beindítom őt, de eddig nem merte elmondani (egyébként mindent félretéve rohadt jól néz ki, ha női szemmel nézzük..senki nem nézné ki belőle hogy biszex főleg hogy annyi csaja volt már, mint az állat). Na és hogy ő többet szeretne tőlem. Nyilván nem kapcsolatot, de kalandot annál inkább... Erre letámad és úgy ahogy voltunk lesmárolt, én meg egyszerűen elgyengültem, mert így egy csaj sem csókolt még mint ő. Rohadt mérges lettem magamra de nem tudtam mit csinálni.

A történet itt még nem ér véget, de már így is rohadt hosszú lett a leírás, szóval aki úgy érzi, hogy hozzá tudna szólni ehhez az egészhez, esetleg tanácsot is tudna adni, az írjon rám privátban nyugodtan és ott leírom a maradék részt is.

Köszönöm előre is!

2014. jún. 10. 22:23
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ennyi válasz/komment érkezett ilyen rövid idő alatt! Így most megpróbálok egyesével reagálni...

#1: Hihetetlenül intelligens vagy, és ezt a hihetetlenül gazdag szókincsed+a szintén hihetetlen íráskészséged is tükrözi! ;)(Egyébként nem én pontoztalak le, mielőtt betámadnál...) A te hozzászólásod mindenre fényt derített!

#2: Pont ezaz, hogy én is a barátságunkat féltem, de nagyon... Hogy benne lennék-e? Na ez az, amit még magamban sem tisztáztam...

#3: Majd biztos vagyok olyan retardált, hogy kedd éjjel 10 után azzal töltöm az időm, hogy féloldalas kitalált történeteket írok ki gyakorikérdésekre... valós... tudod nem szoktam ennyire durván unatkozni... ;)

Egy hetero pasi nem fekszik be egy másik mellé az ágyba?? pfffff egyik mondatod jobb, mint a másik... Akkor ünnepélyesen meghívlak az osztálykirándulásaink egyikére, kíváncsi vagyok azok után is az lesz-e a véleményed, ami most... ;)

#4#5: Igen pont ezt akartam én is mondani.

#6: Ha érdekel írj privit! (És ez mindenki másra is vonatkozik, akit érdekel)

#7: Ettől félek én is...

#8: Köszönöm, hogy neked nem b*zis az egy ágyban alvás. Hát igen a csókot én sem tisztáztam...

#9#10: Örülök, hogy tudjátok használni a "Másolás" "Beillesztés" billentyűkombinációt, de ezt a tudásotok ne itt kamatoztassátok, ha kérhetem. Köszöntem. Ja és amúgy a "Ki tud agyhalálabbnál agyhalálabb videót küldeni" verseny sem itt van, de köszönöm a próbát, az első videó még egy kicsit vicces is volt, majd továbbküldöm a versenybizottságnak.

#11: Örülök, hogy ilyen jó szarkasztikus humorod van, és hogy ironizálni és mesterfokon tudsz!

Amúgy köszönöm az értelmesebb válaszokat, és remélem senki nem sértődött be a viszontválaszaimtól...

2014. jún. 10. 23:29
 12/38 anonim ***** válasza:
87%
Miért kell ettől félni? Nem leszel tőle kevesebb. Csak a választék lesz nagyobb. :D
2014. jún. 10. 23:33
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sértődtem meg, de szerintem nem velem van a baj, ha nem aludnék egy ágyban egy másik pasival. :D

És sokan dicsérték már a ctrl c, ctrl v tudásomat, legendás.

2014. jún. 10. 23:33
 14/38 A kérdező kommentje:

#13: Tipikus "egyszer élünk" felfogás, vagy hogy divatos legyek """"""""YOLO"""""""" ......... :D

Amúgy szeretem ezt a felfogást, köszönöm :)

#14: Majd adsz magánórákat belőle? :D Amúgy nem mondtam egy szóval sem, hogy veled van a baj...

2014. jún. 10. 23:37
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok

Arra akartam csak kilyukadni, hogy ha tényleg biszex vagy, akkor nem leszel csak ettől rosszabb ember. Dönthetsz úgy is, hogy továbbra is csak lányokkal próbálkozol, de fölösleges magadat ostorozni amiatt, hogy fiúval is tudnád élvezni.

2014. jún. 10. 23:44
 16/38 anonim ***** válasza:
89%
Én sem akartalak piszkálni, csak ma kicsit alacsony az ingerküszöböm. :)
2014. jún. 11. 01:14
 17/38 anonim ***** válasza:
94%
durva történet.
2014. jún. 11. 08:18
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

"Arra akartam csak kilyukadni, hogy ha tényleg biszex vagy, akkor nem leszel csak ettől rosszabb ember. Dönthetsz úgy is, hogy továbbra is csak lányokkal próbálkozol, de fölösleges magadat ostorozni amiatt, hogy fiúval is tudnád élvezni."

Ezzel teljesen egyetértek.

És azzal, hogy egyszer élsz nincs semmi baj, de nem azért, mert most kell hülyeséget csinálni, hanem most kell észnél lenni, hogy esetleg ne maradj le olyanról / ne nyomd el magadban, amit később megbánnál.

Szerintem a szexualitás egy elég képlékeny dolog, és ezenfelül mindenkinek a magánügye. Szeretünk belekotnyeleskedni a másikéba, de mindenképpen te vagy ott, te tudod a legjobban.

Akit meg ennyire lefoglal vagy feldühít ez a helyzet, ott a saját ház tájékán kéne körbenézni...

2014. jún. 11. 10:07
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól esett mit problémázol ezen? Ha kívánod hajrá! Ha nem akkor mond meg neki egyértelműen mi a helyzet!
2014. jún. 11. 15:17
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
képzeld el h milyen lenne vele egy ágyban ,mit csinálnátok . ha tetszik a gondolat akkor próbáljátok meg és jön a többi magától ,ha meg nem akkor nem.
2014. jún. 11. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!