Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi és meleg fiúk! Ti is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg fiúk! Ti is jártok így?

Figyelt kérdés
Egy sráccal megbeszéltem, hogy ma találkozunk. Cseréltünk képet, meg mobilt is. Este kilépett a skyperól vacsizni. Azóta nem értem el. SMS-re, hívásra nem reagál. A mobilcsere kép után volt. Hallottam itt h sok a kamus ember, de ez most komoly, hogy eddig képesek elmenni?

2014. febr. 27. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennél tovább is képesek elmenni,nem hiába mondják,hogy nagyon kell vigyázni!!!
2014. febr. 27. 16:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen volt bőven. Mostanra már nagyobb eséllyel tudom kiszűrni a kamusokat, mint régen, de 100%-ig biztos csak akkor lehet az ember, ha már összejött a találka. :)
2014. febr. 27. 21:17
 3/10 A kérdező kommentje:
De basszus! Minek ilyet csinálni? MI a jó ebben??
2014. febr. 27. 21:19
 4/10 anizotropikus ***** válasza:
100%
Nem meri felvállalni saját identitását!
2014. febr. 28. 09:48
 5/10 Béla211 ***** válasza:
100%
Nekem volt hogy össze jött a találka és majd nem meg is csókolt csak pont jöttek. azután meg többet nem vete fel a telefont pedig megbeszéltük a randit és nem jött el a találkára. Volt hogy láttam társkeresőn utána is.Ráírtam , hogy mi volt ez . erre azt írta ,hogy össze jött a régi barátjával. de megint szakítottak és ha akarom szexelhetünk de kapcsit most nem akar.
2014. febr. 28. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"De basszus! Minek ilyet csinálni? MI a jó ebben??"

Bizonytalankodik, és egy személyes találkától még fél, ezért inkább csak fantáziál róla, csak ehhez sajnos másokat hülyít.

2014. febr. 28. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"majd nem meg is csókolt csak pont jöttek. azután meg többet nem vete fel a telefont" - ilyet lányokkal is sokszor át lehet élni...

Lehet, hogy a kép annyira nem jött be az elképzelésével, hogy elmenekült (ezért még nem feltétlenül kamus talán...)

2014. febr. 28. 14:48
 8/10 Béla211 ***** válasza:
100%
Jó de megbeszélünk még egy randit várok rá egy órát és arra sem volt képes hogy felvegye a telefont és azt mondja hogy bocs de nem megyek.Ez már szerintem a bunkóság netovább ja.
2014. febr. 28. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az emberek nagy többsége már csak a külsőségre megy.

Sokan ettől tartanak.Ha nem a legtrendibb ruhában,a legmárkásabb telefonnal stb........jelenik meg,

akkor már a NEM KELL jelzővel illetik mint egy

rongyot...Ha az ember emberként tekintene a másikra is

ÉS NEM CSAK SAJÁT MAGÁRA,más lenne a világ.

2014. márc. 1. 05:41
 10/10 anonim ***** válasza:
persze jópárszor. ezért nem ismerkedek már neten
2014. márc. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!