Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy kamaszkori trauma miatt vonzanak a fiúk?
CSAK AKKOR OLVASSAD EL ha nem kavar fel az erőszak!
Tiniként is nagyon vékony srác voltam. A középiskolában(pontosabban az még szakközép) egy rossz osztályba kerültem. Az első hetekben kialakultak a klikkek és hát sajnos volt pár bukott srác akik elég összetartóak voltak és szemétkedtek mindenkivel. Az egyik héten a 7.óra tesi volt. Mi voltunk az utolsó osztály, így nem váltott minket senkit. Az öltözőben kevés hely volt így pl öltözni is csak a végén tudott bejutni az ember ha nem harcolt eléggé. Én kb utolsónak mentem be. Mikor már végeztem csak négyen voltunk. Ekkor bezárták az ajtót. A bent lévő 3 fiú kényszerített h szopjam le őket. Sírtam és kértem h hagyjanak. Kiabálni akartam, de befogták a szám és azt mondták bajom lesz. Így le kellett szopnom őket. Ezt megismételték a hét többi napján is, mondván ha nem leszek ott elmondják h meleg vagyok, stb. Az utolsó nap hívtak haverokat is(mint mondtam bukottak voltak így volt a fentebbi 2 osztályból haverjuk), így utolsó alkalommal 6 fiú kényszerített. Az egyiké nagyon nagy volt és lenyomta amíg tudta :( Csütörtökön már nem mentem suliba és a következő héten pénteken már másik suliban kezdtem. Senkinek soha nem mondtam el miért akarok sulit cserélni, hisz megalázó volt.
A lényeg, hogy mostanság felizgat ha erre gondolok véletlen, de persze mellette meg felkavar. Ennek ellenére így majdnem 10 évvel az eset után úgy érzem lehet, hogy biszex vagyok. Talán emiatt az eset miatt? Viszont ha van fiús gondolatom, akkor aktív vagyok és nem kell szopnom. Mit gondoltok?
Szia! Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem nem feltétlenül függ össze a két dolog. Úgy értem, bérkinek megfordulhat a fejében egy saját nemével kapcsolatos, hát, mondjuk, "szerepjáték". Semmi baj nincs veled emiatt.
Az egy másik dolog, hogy nyilván hatalmas trauma ért, és ezt fel kell dolgoznod. De ne emészd magad azon, hogy Neked milyen a szaexuális fantáziád, vagy mi izgat fel. Jogod van hozzá! Bármi is az oka, szíved joga azt izgatónak találni amit akarsz.
Ha úgy érzed, segítség kell, menj szakemberhez. De ne emészd magd, itt nem Veled van a baj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!