Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy kamaszkori trauma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy kamaszkori trauma miatt vonzanak a fiúk?

Figyelt kérdés

CSAK AKKOR OLVASSAD EL ha nem kavar fel az erőszak!

Tiniként is nagyon vékony srác voltam. A középiskolában(pontosabban az még szakközép) egy rossz osztályba kerültem. Az első hetekben kialakultak a klikkek és hát sajnos volt pár bukott srác akik elég összetartóak voltak és szemétkedtek mindenkivel. Az egyik héten a 7.óra tesi volt. Mi voltunk az utolsó osztály, így nem váltott minket senkit. Az öltözőben kevés hely volt így pl öltözni is csak a végén tudott bejutni az ember ha nem harcolt eléggé. Én kb utolsónak mentem be. Mikor már végeztem csak négyen voltunk. Ekkor bezárták az ajtót. A bent lévő 3 fiú kényszerített h szopjam le őket. Sírtam és kértem h hagyjanak. Kiabálni akartam, de befogták a szám és azt mondták bajom lesz. Így le kellett szopnom őket. Ezt megismételték a hét többi napján is, mondván ha nem leszek ott elmondják h meleg vagyok, stb. Az utolsó nap hívtak haverokat is(mint mondtam bukottak voltak így volt a fentebbi 2 osztályból haverjuk), így utolsó alkalommal 6 fiú kényszerített. Az egyiké nagyon nagy volt és lenyomta amíg tudta :( Csütörtökön már nem mentem suliba és a következő héten pénteken már másik suliban kezdtem. Senkinek soha nem mondtam el miért akarok sulit cserélni, hisz megalázó volt.

A lényeg, hogy mostanság felizgat ha erre gondolok véletlen, de persze mellette meg felkavar. Ennek ellenére így majdnem 10 évvel az eset után úgy érzem lehet, hogy biszex vagyok. Talán emiatt az eset miatt? Viszont ha van fiús gondolatom, akkor aktív vagyok és nem kell szopnom. Mit gondoltok?

2014. jan. 16. 19:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
54%

A hetero/homo/biszexualitás nem kialakul mint valami betegség..

Hanem veleszületett tulajdonság.

2014. jan. 16. 20:14
 22/32 anonim ***** válasza:
21: ezt úgy mondod, mintha mindenkinek már féléves korában tudnia kéne, milyen szexuális beállítottsága van. Az ember rájöhet ilyen igényeire akárhány évesen.
2014. jan. 16. 20:16
 23/32 anonim ***** válasza:
53%

Nem kell ezt tudni.

A szexuális beállítottság adott, akár tud róla, akár nem. Ha elkezdődik a nemi érés, a pénisz merevedésének motivációi egyértelműen megmutatják a szexualitást.

2014. jan. 16. 20:19
 24/32 A kérdező kommentje:
KÉrdések, kérdések és kérdések, de sehol egy hasznos VÁLASZ! :(
2014. jan. 16. 20:25
 25/32 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert egyikünk sem pszichológus... Beszélgetek veled szívesen róla, de választ nem hiszem, hogy fogok tudni adni...
2014. jan. 16. 20:31
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly olvastam több könyvet és cikket is a témában: fiúk és férfiak szexuális zaklatásáról és megerőszakolásáról, még egy dokumentum filmet is láttam erről, ha jól emlékszem. Részletekre sajnos nem emlékszem egyikből sem, de arra igen, hogy mindegyikben azt mondták a pszichológusok, hogy senki sem lesz attól meleg (vagy biszexuális), mert átélt ilyen traumát. Ha tényleg van benned bi hajlam, az valószínűleg már azelőtt is megvolt, hogy ezek megtörténtek volna veled, ez legfeljebb csak a felszínre hozta őket.
2014. jan. 16. 20:37
 27/32 anonim ***** válasza:

Erre nem nagyon van válasz... Én azt csinálnám most jelen felindulásomból, hogy megkeresném őket egyenként és valami különös kegyetlenséget követnék el bosszúvágyból, vagy a családjukat is szembesíteném a dologgal. De ezek ilyen idióta gondolatok, nyilván csak felszínesen tudom átérezni amit te...

Az osztály(Klass)

Ezt a filmet láttad már? Van benne hasonló megalázó jelenet :/ Elvileg igaz történetek alapján van.

De megoldást én sem tudok neked adni, ahogy szerintem senki se. Magaddal kell ezt lerendezned, feldolgoznod.

2014. jan. 16. 20:42
 28/32 A kérdező kommentje:
Sok dolog jár az ember agyában. Bennem is. Viszont gondold át azt is, hogy ha szembesítem vele, én rólam is kiderül, na meg aki ilyen szemét, az visszaadja majd vhogy. Gondolom érted hogy értem. Nem akarom, hogy megverjenek, stb. De persze én is gondoltam rá, hogy bosszút állok vhogy, de csak pillanatnyi gondoaltok ezek...
2014. jan. 16. 20:58
 29/32 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy összekevered az okot az okozattal?

lehetséges, hogy nem azért vannak ilyen vágyaid, mert ilyen történt veled, hanem azért történt ilyen veled, mert akár tudat alatt is olyan jeleket adtál, hogy veled ilyet 'lehet ' csinálni..

2014. jan. 17. 10:52
 30/32 nyári miklós ***** válasza:
szerintem nem a gyerekkori trauma végett izgat a dolog.én is 15 vóltam mikór az első biszex élményem vólt,strandon ismerkedtem meg egy jóval idősebb emberrel,sokat találkoztunk mire felhívott a lakásába strandolás után hogy vannak nekem való ruhák,közben megkínált itallal amit nem utasítottam vissza.levetkőztem próbáltam a ruhákat és egyszer azt mondta hogy vegyem le az alsó gatyámat megkérdeztem miért?azt mondta hogy szereti a meztelen fiukat,előszőr felháborított de adott még egy pohár italt és utána elkezdett simogatni le huzta a gatyámat,azt le szopott.ezután elsiettem,sokáig haragudtam rá de az évek múlásával izgatott a dolog utánna már én kerestem fel.ez arra jó vólt hogy beismerjem hogy biszex vagyok.
2014. jan. 17. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!