Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tennétek ha kiderülne ez egy fiúról?
Van egy 'fiú', akit nagyon szeretek, még soha nem voltam szerelmes, de most viszont nagyon. Tegnap bevallotta nekem, hogy ő valójában lány akar lenni, mert mindig úgy érezte. Beszélgettünk erről, meg megkérdeztem, hogy tényleg teljesen azt akarja, hogy lányként kezeljék, vagy csak női ruhákat akar hordani meg hasonlók, de ő tényleg lánynak érzi magát.
Nem ért teljesen váratlanul ez a 'hír', mert mindig nőies volt, csak nem tudtam, hogy ennyire komolyan gondolja. Én persze most már lányként tekintek rá, és ugyanúgy szeretem, ha nem jobban, szóval ilyen téren nincs baj, az érdekelne, hogy mások hogyan reagálnának egy ilyen helyzetben. Csak kíváncsiságból :)
"Milyen sok itt a gusztustalan ember...Én meleg férfi vagyok"
Teljes mértékben egyet értek veled, sok itt a gusztustalan ember.
Taigetoszt nyilván poénnak szántam. Sajnálom, hogy egyesek nem rendelkeznek humorérzékkel. Különben ha utánaolvasnátok, nem így vélekednétek róla...sajna titeket is elbutít egy bizonyos tévhit. Google -> első találatát ajánlom minden lelki sérült figyelmébe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!