Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti mit tennétek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit tennétek ha kiderülne ez egy fiúról?

Figyelt kérdés

Van egy 'fiú', akit nagyon szeretek, még soha nem voltam szerelmes, de most viszont nagyon. Tegnap bevallotta nekem, hogy ő valójában lány akar lenni, mert mindig úgy érezte. Beszélgettünk erről, meg megkérdeztem, hogy tényleg teljesen azt akarja, hogy lányként kezeljék, vagy csak női ruhákat akar hordani meg hasonlók, de ő tényleg lánynak érzi magát.

Nem ért teljesen váratlanul ez a 'hír', mert mindig nőies volt, csak nem tudtam, hogy ennyire komolyan gondolja. Én persze most már lányként tekintek rá, és ugyanúgy szeretem, ha nem jobban, szóval ilyen téren nincs baj, az érdekelne, hogy mások hogyan reagálnának egy ilyen helyzetben. Csak kíváncsiságból :)

2013. dec. 15. 10:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Hát, elsősorban is, azonnal kiábrándulnék belőle.
2013. dec. 15. 10:54
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Megkérdezted ezekután hogy a fiukat vagy a lanyokat szereti? Mert nem biztos hogy homi, attol fügettlenül hogy transszexualis :D Lehet hogy te vagy leszbikus.
2013. dec. 15. 10:57
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
anime-fan vagy?
2013. dec. 15. 10:59
 4/17 anonim ***** válasza:
9%
Egy biológiai korcsnak tekinteném, amely alkalmatlan a szaporodásra.
2013. dec. 15. 11:01
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha ő így érzi igazán jól magát, hát miért kéne az útjába állni? Az ő élete, az ő teste, azt tesz amit csak akar.
2013. dec. 15. 11:09
 6/17 Generalis ***** válasza:
8%
4. nek igaza van ! Én pedig megilyednék tőle !
2013. dec. 15. 11:16
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
Mi köze ennek az animékhez?
2013. dec. 15. 11:18
 8/17 homo ludensz ***** válasza:
67%
A véleményem szerint ebből sem lesz klasszikus férfi női kapcsolat. Azt nem írtad hogyan okoztok egymásnak örömöt így mert én férfiként néha magamévá szeretem tenni a partneremet a nőt.
2013. dec. 15. 11:20
 9/17 anonim ***** válasza:
8%
taigetosz
2013. dec. 15. 12:10
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Milyen sok itt a gusztustalan ember, nem tudom mit tennétek ha az egyik közeli rokonotok lenne transz akkor nem lenne Taigetosz....mellesleg nagybetűvel írjuk ostoba, nem szégyen a négy általános....de azért tulajdonneveket tudni kéne leírni.

Én meleg férfi vagyok, de a helyedben nem távolodnék el tőle, nyilván szerelmes nem lennék belé, kicsit kiábrándító az egész, de a barátja maradnék. Ismerek egy transz lányt az egyik legjobb barátom.

2013. dec. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!