Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak melegek?
Én meleg vagyok...és az összes válaszoló közül talán a utolsó előtti adott tényleges normális megfontolt választ(már elnézést).
Mi az hogy propagál? Kicsoda? Hol? Mikor? A melegfelvonulásra céloz? Egyetlen egy nap az évben....Médiaszemélyiségek közül nyilván sok az a "tipikus meleg" (akiktől megmondom őszintén én is a falra mászok) mint például Lakatos Márk vagy Steiner Kristóf, lehet hogy provokatív a viselkedésük de vegyük már számba azt is hogy ez nem általános. Nem is tudom melyik...kedves okos válaszoló írta hogy: "genetikai betegség". Drága szentem a genetikai betegség az az ha valaki pl vak érti a kettő közötti különbséget? Nincs meleg gén, nincs betegség egészséges 24 éves férfi vagyok, nem vagyok nőies nem hordok női ruhát teljesen normális kiegyensúlyozott tanult ember vagyok és pont. Nem a tévére kell koncentrálni, nem Lakatos Márk vihogása a lényeg. Mi nem ilyenek vagyunk. A többségünk olyan mint bárki más, fel sem tűnne ha elsétálnék maguk mellett és ez a lényeg, nem kell undorodni nem kell ócsárolni, de ugyanakkor nem is kell elfogadni. Nem kell elfogadni nem is kérem de legalább tűrjük meg egymást...hiszen egy bolygón élünk egy országban. Engem nem érdekel a tolerancia nem érdekelnek a liberális pártok de még a Jobbik sem. És akkor most a felvonulás, annyit engedjenek már meg hogy egyszer az évben csak úgy viccelődve végigmenjünk az utcán, mert ennyi lenne az egész...legalábbis az én részemről az hogy a többi mit csinál az nem érdekel.
De ha legközelebb eszükbe jut hogy az a sok hülye b*zi mit gusztustalankodott, akkor az is jusson eszükbe hogy van közöttünk olyan ember akinek van méltósága.
Úristen de szörnyű válaszok vannak...és olyan jó, hogy itt mindenki ilyen okos :D
Nem is értem, hogy hogy lehet ez az ország ilyen rossz helyzetben, hát tele van zsenikkel akik mindenhez értenek :DD
"Betegség, genetikai rendellenesség, igazából az agyban dől el, hogy ki milyen és mit akar."
Megnézném hogyan gyógyítasz meg puszta akarással egy igazi genetikai rendellenességet
Senki sem tudja pontosan sok elmélet létezik, de egyik sem teljesen bizonyított. (De amint látod itt pár ember érzelmi alapon ad "tudományos" válaszokat, semmiféle utánajárás nélkül.)
"Úgy értem, a természet rendje, hogy a férfi a nőhöz, a nő a férfihez vonzódik.."
ezek szerint nem. épp, hogy maga a természet határozza meg, mi a saját rendje. ha az lenne a rend, amit te írtál, akkor az lenne a valóság. de mivel vannak emberek, akik a saját nemukhoz vonzódnak, ezért az a rend.
így elgondolkodva (nem szép a hasonlat, előre is bocs),
de pl a csótány is megdugja önmagát ha úgy van. Meg ott vannak a hímnős állatok. Szal én inkább úgy mondanám, h a természet elég sokféle, és az élet ahol akar; utat tör magának, de akkor meg egyes fajok miért halnak ki.
Szal nem ez az egyetlen fura dolog a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!