Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak melegek?
Betegség, genetikai rendellenesség, igazából az agyban dől el, hogy ki milyen és mit akar. Orvosolni lehet.
Egyébként bajom nincs a melegekkel, de ne vonuljanak fel, meg ne dicsekedjenek ezzel a dologgal. Ez olyan, mintha kimennék az utcára és világgá kürtölném, hogy Heteró vagyok...senki se kíváncsi rá igazából. ;)
Én "sajnos" teljesen máshogy közelíteném meg ezt a témát: ( A melegektől előre is elnézés kérek, nem bántani akarom őket)
Vegyik pl. patkány vagy egér kisérleteket:
Ez tudományosan alátámasztott!!
1. a patkányok elkezdenek szaporodni
2. zabálnak mint az állat és felélnek mindent.
3. a területük véges(pl. egy hajó, ember esetében a föld vagy egy kisebb sziget)
4.a. Minél többen lesznek és nem fognak elférni, annál jobban nő majd az erőszak.
4.b. A hímek elkezdenek verekedni, balhézni mert megbolondul a társadalom.
És 5. Így jönnek sorban utána a melegek.
Egyszerűen megbolondul a populáció. Pl. multi-kulti
még egy pl.de ez már nem a a melegekre szól.
pl. törökök, mémetek,cigányok,arabok stb. egy helyen más eltérő kultúrával.
Tehát az embereknél a liberalizmus erőltetése, fehér faj kihalása(h nem vagyok rasszísta!!) más népekkel való "feltöltése" az országnak. Lásd.: Mária Terézia.
Én pl. tót(szlovák) vagyok, de magyarnak vallom magam.
Bocsi, kicsit eltértem a témától.
De azt nem állítom, hogy az egerek vagy a patkányok liberálisak :) :) :D
"Úgy értem, a természet rendje, hogy a férfi a nőhöz, a nő a férfihez vonzódik"
Igen ez a természet rendje, szerencséd(meg nekem is9, hogy anyád nő volt nem pedig egy pasi.
Remélem mindig is így marad!
Annyit tennék még hozzá az eltérő kultúrához, hogy azért nem jó a multi-kulti, mert pl. ha egy török beszélni akar veled valószínű, hogy le fog lehelni. Mert ahonnan jött, ott más a népsűrűség mint itt, pl. megint egy sziget ami teli van zsúfoltsággal.
Ezért nem passzolunk össze, más rasszok és meleg párok.
Persze mindenki azt gondol amit akar.Éss azzal én is egyet értek, hogy ne vonuljanak, az utcán az csak a heterók provokálására valók.
A melegeknek mondom:
Higgyétek el, mindenki szarna az egész meleg/homokos dolgora ha nem propagálnák.Csak szándékosan akarják felhúzni a társadalmat. Senkit, a kutyát nem érdekli, hogy otthon két fiú vagy lány egymásnak esik...ennyi nagyjából.
Már megint hosszúra sikeredett :)
Egy érdekes elmélet:
"Számos bizonyítékunk van arra, hogy a korai emberi közösségek kb. 150 fősek voltak, s ha tovább növekedtek, osztódtak, mint a méhcsaládok. Mi történhetett a korai emberközösségekben, amikor egy anyának sorban születtek a fiai? Könnyen előállhatott az a helyzet, hogy a fiúk a szűkös "nőkínálatban" egymás vetélytársaivá váltak, s míg a testvérek egymás püfölték, egy nevető harmadiké lett a szaporodás joga. Hogy lehet "rávenni" a testvéreket, hogy inkább egymás szövetségesei, de legalábbis ne egymás ellenségei legyenek? Úgy, ha a később született fiúk nem akarnak szaporodni. Nincs hátráltató testvér, de ugyanakkor a "férfiúi" képességek (vadászat, fegyverforgatás) továbbra is a család társadalmi dominanciáját szolgálja. A homoszexualitás szövetség elméletét sok tapasztalat igazolja. Az állatvilágban is megfigyelhető, hogy bizonyos fajoknál, ahol a hímek közti dominancia-sorrend fontos szerepet játszik (pl. majmoknál, oroszlánoknál), hímek közt gyakori a homoszexualitás, mert ez a hímek közötti agressziót kioltja. Sok társadalomban a sikeres domináns férfi mellett, vagy inkább mögött, ott áll egy homoszexuális segítő partner.
A homoszexualitás csoporton belüli agressziót csökkentő hatása összhangban van a szövetség elmélettel, hiszen az emberiség evolúciójában nagyon fontos szerepet játszottak az összetartó kis csoportok. Ezt bizonyítja a valószínűleg genetikailag kódolt csoporthoz tartozási vágy és az idegengyűlölet együttes léte.
Persze tudjuk, hogy homoszexuális férfiak nem csak sokadik fiúként születnek. Megfigyelték pl. hogy a II. világháború alatt fogant fiúk közt feltűnően megnőtt a homoszexuálisok aránya. Ez arra utal, hogy a terhesség bizonyos időszaka alatti komoly stressz bizonyos nőket arra hajlamosít, hogy homoszexuális fiú utódokat szüljenek. Talán nem tűnik nagyon erőltetettnek feltenni, hogy -visszaugorva az ősi időkbe - vészterhes időkben olyan férfit szülni, aki szolgálni fogja a közösséget, de nem szít a törzsben viszályt, hosszú távon előnyt jelentett az anyának és családjának. Ha így volna, ez összhangban állna a szövetség hipotézissel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!