Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csak bennem van néha meleg vágy?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, de rendszeresen előjön a vágy, hogy fiúkkal szexeljek. Persze simogatás, ölelés, stb kíséretében. Pesten azt mondják könnyű erre partnert találni. Ez biztos igaz, de nem szeretnék semmit elkapni, stb. Szóval főleg olyanok válasza érdekelne, akik szintén hasonló helyzetben vannak csak mondjuk ők pont a "női" oldalt próbálnák ki.2013. okt. 23. 15:29
4/14 A kérdező kommentje:
Privit is írhat, aki nem akar ide írni....
2013. okt. 23. 15:30
5/14 anonim válasza:
Én írtam ide is..(3-as válaszoló)
6/14 anonim válasza:
csajtól is elkaphatsz ezt azt..szóval nem csak a melegek nemibetegekDDD
7/14 anonim válasza:
engem megdughatsz!
steiner kristófka voltam
8/14 anonim válasza:
Csak benned, meg a többi homokozóban.
9/14 anonim válasza:
bennem tuti nincs, úgyhogy semmi buzulás!
10/14 Qkk válasza:
Mindenkiben megjelenik,ami természetes,hisz' az ember
eredendően biszexuális lény,csak legtöbben elfojtják
magukban,ami nem igazán egészséges dolog.A higiénia
pedig hetero kapcsolatban is alapkövetelmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!