Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bisex vagy?
"Most akkor bisex vagy?"
Én nem, az biztos!!!
Te?
Lehetséges...
Szerintem csak nem vagy tisztában magaddal, önértékelési/magabiztossági gondjaid lehetnek (szerintem.)
Szerintem az ember azt éli meg vonzalomnak, szerelemnek, akivel boldog, ha ez neked a lány téma, akkor nem hiszem hogy bi lennél. Ha úgy lenne, nem éreznél különbséget a kettő között (szerintem). Bár ezt olyantól kéne megkérdezned aki lehetőség szerint biszex vagy esetleg meleg, ilyen tapasztalataim (hálistennek) nincsenek.
F/18
Sokáig én is érzetem lány íránt lelki vonzalmat. De szexuális fantáziálásaim mindig is fiúkkal voltak. Én meg próbáltam lánnyal együtt lenni szexuálisan de nem túl jól sikerült. Jobban mondva sehogy:D Fiúba már csak akkor tudtam szerelmes lenni mikor elfogattam magamban ,hogy nekem lányokkal nem megy. Ez 20- 21 évesen következett be nálam. Most már 4 éve vagyok a párommal és nagyon szeretem.
Lehet ,hogy te is hasonló cipőben jársz. Azt mondjuk nem tudom hány éves vagy.
F/27
igen a korodat jó lenne tudni.
nagyjából 21 éves korig kialakul az,hogy kivel jó,fiúk,lányok,mindkettő.
amúgy bi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!