Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor bisex vagy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bisex vagy?

Figyelt kérdés
Nem túl bonyolult a helyzet, mostanában jöttem rá, hogy szexuálisan a férfiakhoz vonzódom, míg érzelmileg a nőkhöz... Nem nagyon értem. Most vagy benne vagyok abban a "bicurious" fázisban, vagy bisex vagyok, vagy nem tudom.. Szóval ha párkapcsolatom lenne akkor lányt választanék, és már szerelmes is vagyok, de ha szexre gondolok férfiak jutnak eszembe... Nem értem.

2013. okt. 18. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Köszi az érdeklődést, én nem vagyok az
2013. okt. 18. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

"Most akkor bisex vagy?"

Én nem, az biztos!!!

Te?

Lehetséges...

2013. okt. 18. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
én sem
2013. okt. 18. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak nem vagy tisztában magaddal, önértékelési/magabiztossági gondjaid lehetnek (szerintem.)

Szerintem az ember azt éli meg vonzalomnak, szerelemnek, akivel boldog, ha ez neked a lány téma, akkor nem hiszem hogy bi lennél. Ha úgy lenne, nem éreznél különbséget a kettő között (szerintem). Bár ezt olyantól kéne megkérdezned aki lehetőség szerint biszex vagy esetleg meleg, ilyen tapasztalataim (hálistennek) nincsenek.

F/18

2013. okt. 18. 19:34
 5/6 Béla211 ***** válasza:

Sokáig én is érzetem lány íránt lelki vonzalmat. De szexuális fantáziálásaim mindig is fiúkkal voltak. Én meg próbáltam lánnyal együtt lenni szexuálisan de nem túl jól sikerült. Jobban mondva sehogy:D Fiúba már csak akkor tudtam szerelmes lenni mikor elfogattam magamban ,hogy nekem lányokkal nem megy. Ez 20- 21 évesen következett be nálam. Most már 4 éve vagyok a párommal és nagyon szeretem.

Lehet ,hogy te is hasonló cipőben jársz. Azt mondjuk nem tudom hány éves vagy.

F/27

2013. okt. 19. 06:44
 6/6 anonim ***** válasza:

igen a korodat jó lenne tudni.

nagyjából 21 éves korig kialakul az,hogy kivel jó,fiúk,lányok,mindkettő.

amúgy bi vagyok.

2013. okt. 19. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!