Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg gyerekek szülei! Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg gyerekek szülei! Ti mit tesztek a gyereketekkel, ha bevallja, hogy meleg?

Figyelt kérdés

Te mit teszel a gyerekeddel, ha bevallja, hogy meleg??

Kérlek, meséljetek egy keveset, hogy mit éreztetek akkor mikor megtudtátok és hogy milyen volt az utána következő időszak.

Együtt tudtok élni ezzel a gondolattal, vagy el is tudjátok fogadni a gyereketeket olyannak amilyen?

2013. aug. 11. 23:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
12%

Mindig van esely, de az eselyt novelik a rizikofaktorok!!!

Nem mindegy hogy hetero vagy es nem kicsapongo.

Vagy egy buta liba aki minden buliban mas neger faxt szopsz...

2013. szept. 25. 23:36
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld még értelmezni újra a belinkelt blogposztot...nem annyira bonyolult...

és tessék, a folytatás...

[link]

2013. szept. 25. 23:38
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

23-mas vagyok. Ezt írta ön: "Normalis szexkulturaju embereknek"-Már megint miért mit gondol nekem milyen a szex kultúrám? Abnormális vagy mi van? Ugyan azt csinálom mint egy heteroszexuális csak éppen egyéb dolgokkal középen. A feketékre vonatkozóan, maximum Afrikában ahol a legtöbb országban magas a fertőzés veszély, de egy afroamerikai, vagy afrokanadai esetleg európai feketék már sokkal jobb helyzetben vannak és ez miatt ugyan akkora mértékben áll fent a fertőzés veszély.

Afrikai betegségeket meg nem terjesztek, nem is tudom ki írta, nem vagyok maláriás és nem szenvedek sárga lázban. Mit gondol? Én ilyen két lábon járó baktérium tanya vagyok csak mert férfiakkal fekszem le? Szerintem az én dolgom hogy kivel mit csinálok éppen a hálószobámban. És szerintem rám sem tartozik hogy egy heteroszexuális mit művel négy fal között. Nézzék én az utcán nem fogom meg a párom kezét, nyilvánosan nem csókolom, nem szólítom becenevén mert abból anyázás lenne ill. egyéb nyalánkságok és épp ez a baj hogy amíg a heteroszexuálisok nyalják falják egymást a Városligetben addig én ülhetek a padon a párommal fapofával mert ez így erkölcsös...mondván a Kereszténység, na de mindegy nem ragozom tovább ez nem az a téma. Ennyi a véleményem.

2013. szept. 26. 19:24
 34/34 anonim válasza:
Régi kérdés,de írok.Nálam elég nehéz a helyzet.Apám biszeszuális.Bár inkább nőkhöz vonzódik.Kis koromban vert,mert más voltam.Csöndesebb,visszahúzódó.Akkor amikor megtudtam,hogy volt együtt férfival konkrétan rosszul lettem tőle.Az erőszakát,ahhoz tulajdonítottam,hogy meleg.Kialakult bennem ezáltal egy nagyon erős gyülölet.Aztán,ahogy tovább nőttem,elkezdett megváltozbi a véleményem is lassan.Mostmár ott tartok,ha lesz gyerekem és bevalja,akkor elég durván meglepődnék,de végül szerintem elfogadnám,mert jobb apa akarok lenni,mint amit én kaptam az enyémtől.Csak az gyűlölet nem tünik el és nem is alakul át megbocsátásá és emiatt elenszenvem kicsi mindig is lesz.De,az nem éri meg a gyermeked elvesztését. 22/F
2021. okt. 4. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!