Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg gyerekek szülei! Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg gyerekek szülei! Ti mit tesztek a gyereketekkel, ha bevallja, hogy meleg?

Figyelt kérdés

Te mit teszel a gyerekeddel, ha bevallja, hogy meleg??

Kérlek, meséljetek egy keveset, hogy mit éreztetek akkor mikor megtudtátok és hogy milyen volt az utána következő időszak.

Együtt tudtok élni ezzel a gondolattal, vagy el is tudjátok fogadni a gyereketeket olyannak amilyen?

2013. aug. 11. 23:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

A homokosságnak (főleg két fiú között) itt miért nem beszél senki sem a biológiai hátrányairól? Még egy pár év tutyi-mutyi elfogadás, mert mindent elfogadunk és elfogadunk persze teljesen naívan (annak ellenére, hogy nem buta eszünkkel felfogjuk azt) és ott találjuk magunkat, hogy 10 év múlva olyan betegségek lesznek elterjedve itt Európában is, mint Afrikában és Indiában és az ivóvizet is más kontinensről kell majd importáljuk.

Aki szülő és most kb. 15-20 gyereke lehet, úgy tesztek, mintha nem éltetek volna a 90-es évek elején, amikor Freddy Merkury hirtelen és végzetes lebetegedése lett az egyik legnagyobb hír. Vajon honnan kaphatta el? A levegőből? Jelen esetben is jó pár meleg világsztár ugyanabban a betegségben szenved. És mindenki nagyon jól tudja, hogy legnagyobb valószínűséggel a meleg pasik között terjed ez.

2013. szept. 23. 17:57
 22/34 anonim ***** válasza:
78%
íme a mintaszülő, akinek a gyereke boldogsága sokkal fontosabb, minthogy a gyereke olyan életet éljen, mint amilyet ő kitalált a gyerekének. (nem)
2013. szept. 23. 18:26
 23/34 anonim ***** válasza:
89%
Ja igen, csak tudja, kedves utolsó előtti válaszoló. Létezik egy olyan csodálatos találmány amit óvszernek hívnak, akinek van esze az használja. Nemi betegségeket a heteroszexuálisok is elkaphatnak ha gumi nélkül szexelnek épp úgy ahogy mi is. Bizonyára az AIDS-re célozgat, hát ne haragudjon de ugyan akkora eséllyel elkaphatja ön is mint ahogy én. Melegek mindig is voltak, tudja csak ha egy meleg pl a 15 századba felvállalja magát akkor jött szépen a börtön, vagy pénzbírság és ez a jobbik eset. A mai napig arab országokban tömegre mészárolnak minket és mi az indok: "ez nem normális". Tudja mi a nem normális? A pedofília és társai, én normális vagyok, ahogy a többi meleg is nem vagyok elmebeteg és nem vagyok elfajzott. Tudja elég szomorúnak tartom hogy azzal gyanúsít hogy betegségeket terjesztek mint valami patkány. Magában is ott lappanghat az HIV! Ezt nem sértésnek szántam, ahogy az írásmódjából kiderül maga sem akart megbántani senkit. De arra azért megkérném(ha lehet) máskor nézzen utána hogy milyen nemi betegségek vannak és hogy azok hogyan terjednek. mert legjobb tudomásom szerint nincs olyan betegség ami csak minket támadna.
2013. szept. 25. 19:52
 24/34 anonim ***** válasza:
25%

Kedves Utolso!

Nem nekem irtad az elozo valaszt, de azert reagalnek ra.

Velemenyem szerint akinek nem inge ne vegye magara.

Nyilvan vannak akik a hetero- es a homoszexualisok kozott is ismerik es megfeleloen elnek a kondom adta vedekezesi lehetoseggel.

Viszont sajnos statisztikai adatok tamasztjak ala hogy az AIDS jobban terjed az afrikanoid raszu es a homoszexualisok koreben.

Ezzel vitazni kar...

Igazabol ugy erzem az emberek inkabb a magamutogato melegekrol kapnak fraszt - pl. nyavogas Alfoldi modra - de ugyanezt a hatast eri el egy magamutogato hetero is... hiszen megbotrankozunk az agyonszegecselt feju tinedzserektol is es a nyafogo szoke libaktol is.

2013. szept. 25. 20:07
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Az előző néhány válaszolónak: Én hetero vagyok, de nem értem, miért számít az, hogy a statisztikák alapján a melegek körében jobban terjed az AIDS. És akkor? Akinek van esze, az nem fekszik össze fűvel-fával, meg védekezik, legyen akár hetero-, akár homoszexuális.

Aki meg heteroszexuális, annak pláne nem kéne, hogy ez gondot okozzon, hiszen ELVILEG nem él szexuális életet melegekkel! Tehát semmivel nem nő meg esélye rá, hogy ő maga elkapja a vírust, akkor sem, ha valami módon fogva majd az összes őt körülvevő emberről kiderülne, hogy meleg és még ráadásul AIDS-es is.

2013. szept. 25. 20:21
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
igen, az aidsre hivatkozni, amikor az a kérdés, elfogadjuk e homoszexuális gyerekünket, mellébeszélés, irreleváns érv, terelés.
2013. szept. 25. 20:37
 27/34 anonim ***** válasza:
86%

Valaki behozta temaba en csak korrigaltam... de ha elolvasod a kommentemet en is irom hogy embere valogatja. De teny hogy tobb az AIDS-es megbetegedes a homoszexualisok es a feketek kozott...

Heterokent meg meg lehetsz kapcsolatban pl. biszexualis sraccal... ketlem hogy ezzel nyitna egy kapcsolatot vagy egy egyejszakast.

De nah ez engem megint nem fenyeget.

Normalis szexkulturaju embereknek nem kell ilyenek miatt aggodniuk.

2013. szept. 25. 21:03
 28/34 anonim ***** válasza:
71%
Ehhez az utolsó hozzászóláshoz muszáj belinkelnem ezt: [link]
2013. szept. 25. 21:06
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy egy szülő hogyan gondolkodhat úgy, hogy a gyermeke boldog lehet akkor, ha veszélyben az egészsége. Ezt éppen egy szülőnek kellene átfogóbban és főleg elővigyázatosan lássa.
2013. szept. 25. 21:53
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Jahj 28-as hagyjal mar a hulyesegekkel... ha nem fekszem le fuvel-faval akkor eleg nehez elkapni... foleg hogy az elmult 9 honapban 1 pasival voltam...
2013. szept. 25. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!