Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg gyerekek szülei! Ti mit tesztek a gyereketekkel, ha bevallja, hogy meleg?
Te mit teszel a gyerekeddel, ha bevallja, hogy meleg??
Kérlek, meséljetek egy keveset, hogy mit éreztetek akkor mikor megtudtátok és hogy milyen volt az utána következő időszak.
Együtt tudtok élni ezzel a gondolattal, vagy el is tudjátok fogadni a gyereketeket olyannak amilyen?
1.válaszoló. rosszúl neveleted a gyerekedet,hogy egyáltalán ilyen az eszébe jutott.
ez a te véleményed tovább fejlesztve!
és az milyen jó lesz amikor dobbant családból és elmegy bu-zulni.
Én bisex voltam,ezért elfogadtam,hogy a lányom a lányokat szereti.Rendkívül hatásvadász módon jelentettebe...
Tenni ellene nem tudok...aminek "örülök" hogy nem ő a butch.A másik "csaj" nem a szivem csücske-ezt ő is megérti,és nem keressük egymást.(nem a lányommal,hanem a másikkal)
Ép az elmém te paraszt. Fogalmad sincs róla milyen nehéz nekünk fogalmad sincs! Tudod te milyen megjátszani magad a világ előtt?! Nem hinném.
Aki kidobja a saját gyerekét az utcára ez miatt, már elnézést de az boldogságot nem érdemel. És kedves válaszoló...aki szerint nem ép az elménk. Te sem érdemelsz meg semmit főleg nem gyereket!
Nem talaltak meg meleg gent - csak szolok.
Majd ujra irok ha megjelenik valami HIVATALOS cikk a meleg gen letezeserol. Addig meg felejtsuk mar el a baromsagot amit origo-n olvastunk. Es akkor is a genek csak HAJLAMOT hataroznak meg es nem determinaljak a jovot. Mint ahogy betegsegekrol is csak szazalekos aranyt adnak meg...
Mellekesen meg nem vagyok anya. Es remelem jol nevelem majd a gyerekemet, jo pelda lesz elotte. Ha meg meleg hat nek tagadom ki meg semmit, tuti kesz lennek - mert az teljesen mas eletforma az altalam elkepzelttol - es ha nem is varom el mindenkitol- reszemrol masok lehetnek melegek - de szeretnem ha a fiam egy feleseggel es egy normalis csaladdal jon hozzank Karacsonykor.
Akkor viszont tuti kivagom a parjat ha ilyen nagyon mumajer affektalo izet hoz haza, az ilyen polgarpukkaszto dolgokat nem birom - mint ahogy nem tudom mi tortent az Alfoldivel (gyerekkent nem emlekszem hogy igy beszelt volna) de halalosan irrital minden pillanat amit a kepernyon tolt...
Nah szoval nem orulnek neki, de a gyerekem a gyerekem mindenhogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!