Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex férfiak?

Figyelt kérdés

Hogy elégítettétek ki magatok felnőtt, illetve tinédzser korotokban( mivel?, melyik nemre hogyan?)

Passzívak vmivel kényeztettétek magatok a feneketekben?

(minden bi) Megettétek már saját vagy más ondóját?

2013. júl. 18. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Dugj fel egy uborkát :D
2013. júl. 18. 11:12
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Tinédzser korban többször más fiúk kirázták, később volt, aki le is szopott. Később már én is szoptam.

Uborka feldugva és közben rázás.

Nyeltem sajátomat és másét is.

De a punci az igazi! A farok csak pótlás, ha nincs punci!

2013. júl. 18. 11:32
 3/12 A kérdező kommentje:

Ujjatokkal ingereltétek magatokat?

az uborka komoly?

második: szexelni nem szexeltél még pasival?

2013. júl. 18. 11:58
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Én répát dugtam fel magamnak, el is élveztem tőle idővel!
2013. júl. 18. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

a kezemmel elégitettem ki magam

mind 2nemre f_sz veréssel

igen néha dugok dolgokat a fenekembe

igen,igen

2013. júl. 19. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
26%

őszintén eddig semmi bajom nem volt a melegekkel, de ha tényleg mind ennyire beteg perverz félember akkor meg is érdemlik amit kapnak....

UNDORÍTÓ GYÖKEREK

F

2013. júl. 19. 21:16
 7/12 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy a szexuális kultúrád egy dióhéjban elfér. Tudni illik BISZEXUÁLIS emberekről van szó.

Ha pedig nem tudsz némi hasznos információval rendelkező hozzászólást hagyni magad után, kérlek kerüld a válaszadást.

2013. júl. 19. 22:30
 8/12 anonim ***** válasza:
miért mit gondolták a bisexuális férfiak,hogy maszturbálnak? öröltdiót szórnak a fejükre és féllábon ugrálnak,vagy mi?
2013. júl. 20. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Szívesen megismerkednék veled ha gondolod írj!
2013. júl. 21. 10:00
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
#8-as egyrészt semmi közöd nincs ahhoz, hogy kivel-mit és hogyan csinálunk az ágyban. És, ha egy embert ez alapján ítélsz meg, akkor veled vannak komoly bajok! Az anális szexet nem csak bi vagy meleg férfiak űzik, nagyon sok hetero-nak is csinálja az asszony, azért mert élvezetes. Gondolod, hogy a föld pasijainak jó nagy része mentálisan beteg emiatt? Szerintem pont fordítva, akik ezt elítélik, azokkal vannak komoly gondok!
2013. júl. 21. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!