Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért nem akarnak a meleg illetve biszex pasik srácok férfiak tartós kapcsolatot? 21/f
Mert nem elfogadott, azért, és nem olyan mentalitásúak.
Meg ahogy belecsöppentem ebbe a meleg pasik körbe, (én nő vagyok), hát eléggé lazán, gyorsan , és röptébe a legyet típusok, tisztelet a kivételnek!
Volt olyan randi, tényleg, 2 pasi között, szemtanúja voltam, pár kérdés, és már tali megbeszélés, utána, már az első randi, max második randin szex.., s már néznek más férfi után.
De akarnak, csak nehezen találnak.
A kérdés annyira jó, hogy már a szociológusok is törik a fejüket.
Sajnos a látencia (rejtőzködés) miatt nem kapnak igazi válaszokat, a né nélküli, tehát anonim kérdésekre pedig olyan butaságokat írnak amelyik lehetetlenné teszi a kiértékelést.
Hosszú évek óta van barátom, akivel jól megértjük egymást, ráadásul barátnőm is tud róla!
Barátom nős, de neje az orális igényt nem adja meg neki.
Sok idő kellett egy ilyen barát felleléséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!