Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este összevesztem a barátommal, és az éjszakát a b, nőmnél töltöttem. Beszélgettünk, iszogattunk és megcsókolt. Hagytam. Belemelegettünk, és nem volt megállás. Simogattuk, és ujjaztuk egymást. Mit tegyek? A barátomnak elmondjam? Biszex lettem?
Miez ha nem megcsalás b******?
Ki csinál ilyet? Jesszusom :"DDDDDDD
dehogy mondod el neki... ezt egy 2x éves srác úgysem tudná megfelelően kezelni..... beitatok, kipróbáltatok valamit, ennyi......
nekem ha tuti elmondanád először a hajadat is leordítanám a fejedről, utána meg részletesen beszámoltatnálak tőle közben simogatni kezdenélek, ujjazni és benyögném, hogy de megnéztelek volna benneteket, és elkezdeném, hogy nagyon haragszom, de megbocsájtok talán ha megnézhetlek benneteket, az se zavar, ha beiszunk előtte...... természetesen ott a helyszínen alaposan megdugnálak mindketőtöket..... ha meg nem jönne be, akkor legalább tudom, hogy vannak biszex hajlamaid és állandóan rágnám a füled egy hármas miatt, ahol két lány van.... :))))))))))))))
mostani fejjek....... huszon évesen valószínűleg elküldtek volna melegebb éghajlatra...
jah és igen.... biszex vagy
nem lettél, hanem az vagy..... ugyanis nekem is van olyan csaj ismerősöm, aki akármilyen pocsolyarészeg is volt eddig, állandóan rámászott a barátnője, aki párszor konkrétan közölte vele, hogy mennyire tetszik neki.... szóval akármilyen részeg és vagy bánatos volt, mindig szinte undorral lökte el magától a barátnőjét és undorral is mesélt az egyszer-egyszer megejtett csókokról.....
szóval biszex vagy.... nem lettél, mert valaki az nem csak úgy lesz egy esemény, egy élmény után.... eleve az vagy......
szoktad figyelni a lányokat az utcán? megnézed az alakjukat? tetszenek pl. bizonyos női formák? pl. nagyobb popsi, szép dekoltász.... ilyen apróságok, ami mellett az utcán egy átlag nő elmegy, míg te lehet megnézed.... :))))))))
Ffi vagyok.
Én bánatomban nem szexeltem volna a barátommal,ha hetero vagyok.
Egy nőnek pedig jobb egy nővel mint egy undok veszekedős pasival.....és kissé biszex vagy,amit nem ítélek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!