Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tegnap este összevesztem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este összevesztem a barátommal, és az éjszakát a b, nőmnél töltöttem. Beszélgettünk, iszogattunk és megcsókolt. Hagytam. Belemelegettünk, és nem volt megállás. Simogattuk, és ujjaztuk egymást. Mit tegyek? A barátomnak elmondjam? Biszex lettem?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek.21L

2013. jún. 22. 09:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%
Amig egy volt lehet csak kiváncsiság !!!!! Ne zavarjátok össze. Ha továbbra is hiányzik kívánod na akkor BIszexuális vagy.
2013. jún. 22. 13:27
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

Miez ha nem megcsalás b******?

Ki csinál ilyet? Jesszusom :"DDDDDDD

2013. jún. 22. 14:09
 13/20 Citaro G ***** válasza:
15%

dehogy mondod el neki... ezt egy 2x éves srác úgysem tudná megfelelően kezelni..... beitatok, kipróbáltatok valamit, ennyi......

nekem ha tuti elmondanád először a hajadat is leordítanám a fejedről, utána meg részletesen beszámoltatnálak tőle közben simogatni kezdenélek, ujjazni és benyögném, hogy de megnéztelek volna benneteket, és elkezdeném, hogy nagyon haragszom, de megbocsájtok talán ha megnézhetlek benneteket, az se zavar, ha beiszunk előtte...... természetesen ott a helyszínen alaposan megdugnálak mindketőtöket..... ha meg nem jönne be, akkor legalább tudom, hogy vannak biszex hajlamaid és állandóan rágnám a füled egy hármas miatt, ahol két lány van.... :))))))))))))))

mostani fejjek....... huszon évesen valószínűleg elküldtek volna melegebb éghajlatra...

2013. jún. 22. 18:19
 14/20 Citaro G ***** válasza:
17%

jah és igen.... biszex vagy

nem lettél, hanem az vagy..... ugyanis nekem is van olyan csaj ismerősöm, aki akármilyen pocsolyarészeg is volt eddig, állandóan rámászott a barátnője, aki párszor konkrétan közölte vele, hogy mennyire tetszik neki.... szóval akármilyen részeg és vagy bánatos volt, mindig szinte undorral lökte el magától a barátnőjét és undorral is mesélt az egyszer-egyszer megejtett csókokról.....

szóval biszex vagy.... nem lettél, mert valaki az nem csak úgy lesz egy esemény, egy élmény után.... eleve az vagy......

szoktad figyelni a lányokat az utcán? megnézed az alakjukat? tetszenek pl. bizonyos női formák? pl. nagyobb popsi, szép dekoltász.... ilyen apróságok, ami mellett az utcán egy átlag nő elmegy, míg te lehet megnézed.... :))))))))

2013. jún. 22. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem. attól még nem lettél. Anno feleségem közel ilyen szituációba került. Ő a munkatársnőjénél aludt, Nekem elmesélte,pontot tettünk a végére,ennyi. Nem bi,vagy leszbi azóta sem.
2013. jún. 22. 22:40
 16/20 TheHutyutyu ***** válasza:
0%
Ha a barátnődet ráveszed a hármasra akkor nem vagy az! :D
2013. jún. 23. 10:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Amit a 13-as ír erről beszéltem. Tündi44.
2013. jún. 23. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Ffi vagyok.

Én bánatomban nem szexeltem volna a barátommal,ha hetero vagyok.

Egy nőnek pedig jobb egy nővel mint egy undok veszekedős pasival.....és kissé biszex vagy,amit nem ítélek el.

2015. dec. 25. 08:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Mond el a pasidnak, és kérd meg, hogy ő is menjen bele egy 3-asba. Ha nem tetszik neki a dolog, akkor írj rám. Én elmegyek hozzátok.
2016. márc. 9. 21:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Hiszem ha látom hogy leszbikuskodtok. :)
2017. dec. 1. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!