Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babócám 1 hete...

7 hónapos babócám 1 hete megállás nélkül csikorgatja a fogát napközben. Este nem. Mit tehetnék, hogy ezt hagyja abba?

Figyelt kérdés

Egyrészt hallgatni is rossz, másrészt a fogainak sem tesz jót. 6,5 hónaposan már 6 foga kijött. Biztos élvezi, hogy "vannak", de ezt már hallgatni is rossz. Rászólok, hogy ez nem jó, a nehezen megszenvedett fogacskáidat így tönkreteszed, de nem érdekli. Nekem persze annál borzasztóbb hallgatni...

Vagy ennek vmi lelki oka van?

Plusz kérdés (bár tudom, hogy 1 kérdést illik feltenni, s tényleg a a főkérdésem a legfontosabb...) olvastam itt, hogy ha később jönnek ki a fogak, azok erősebbek lesznek. Nálunk elég hamar kijött 6 fogacska (alul 2, felül 4), remélem ez nem azt jelenti, hogy ezek gyengébbek lennének????

2009. jún. 5. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:

A tiltott gyümölcs mindig édesebb :))

Olyanok vagyunk mi felnőttek is, hogyha valami valamiért nem szabad, arra akaratlanul is felfigyelünk. Tehát: úgy tennék, mintha észre sem venném, majd megunja.

A plusz kérdéshez nem tudok hozzászólni.

2009. jún. 6. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Megértem az érzéseidet, sokan utálják a fogcsikorgatást hallgatni, de az biztos, hogy a fogaiban kárt okozhat? Szerintem olyan mértékig képes csúsztatni a két fogsorát egymáson, hogy az nem "kopik el", így gondolom.

Lelki oka? Szerintem azt szeretné, ha többet figyelnél rá, foglalkoznál vele.

Előző voltam

2009. jún. 6. 00:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Megértem az érzéseidet, sokan utálják a fogcsikorgatást hallgatni, de az biztos, hogy a fogaiban kárt okozhat? Szerintem olyan mértékig képes csúsztatni a két fogsorát egymáson, hogy az nem "kopik el", így gondolom.

Lelki oka? Szerintem azt szeretné, ha többet figyelnél rá, foglalkoznál vele.

Első voltam

2009. jún. 6. 00:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Hú... ezt nem tudom hogy csináltam :)))

Első

2009. jún. 6. 00:35
 5/5 A kérdező kommentje:

:))

Jó, megpróbálok nem odafigyelni rá. Egyébként tényleg lehet abban vmi, hogy azt szerette volna/ szeretné, ha többet figyelnék rá. U.is egyedül "nevelem :))", s az elmúlt héten az ebédlőt gletteltük, meg festettük, s alig volt időm vele foglalkozni. Most, hétvégén, hogy többet voltunk együtt, szinte már alig csinálta. Ez biztató!

Köszönöm a válaszaidat!

2009. jún. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!