Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/biszexuális fiúk! Tudnátok segíteni egy barátomnak?
A srác 17, művelt, okos, udvarias, kicsit metroszexuális és csak nemrég jött rá, hogy a fiúk (is?) érdeklik. A barátai közül csak velem mer erről beszélni, de mivel én lány vagyok és abszolút nem járatos a témában, nem tudok neki túl sokat segíteni, de úgy érzem hogy emiatt csak még bizonytalanabb lett önmagában. A szülei elég erőteljesen homofóbok, nekik sem vallotta be. Azt még hozzá kell tennem, hogy nagyon félénk és örülnék ha nem ijesztenétek rá még jobban!!
Ha akad itt olyan fiú, aki tudna értelmes válaszokat adni a kérdéseire és tudná kicsit támogatni, az írjon privibe és megadom a srác e-mail címét.
Köszönöm
17-L
Szia!
Nekem írhatsz, szívesen segítek a barátodnak. 27 éves bi fiú vagyok.
Köszi mindenkinek!
Kovpet: amennyire én látom, nem az ismerkedéssel van problémája, hanem inkább a helyzet megemésztésével.
Senki helyett nem lehet élni az életét , így te sem tudod.
Neki kellene keresni a válaszokat ha kérdése van.
Persze a félénksége is adódhat a belső bizonytalanságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!