Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány, aki mostanában nőket vonz?
22 éves vagyok, önbizalommal teli attraktív csajnak tartanak mások. Nem volt soha gondom az ismerkedéssel. De mostanában valami megváltozott.. Egy 40ezres városban élek, ahol engem és a páromat is sokan ismerik.
ha vele megyek buliba, mostanában nem a férfiakat kell leráznom , hanem a nőket! Gátlástalanul bámulnak, puszikat dobálnak, bókolnak, fogdosnak ismerősök és idegenek egyaránt, mit sem törődve azzal, hogy a pasim ott áll mellettem, és már neki is feltűnt, sőt, zavarta.
Bevallom mostanában erőteljesen feltört bennem egy biszexuális hajlam, és arra gondolok, hogy ezt valahogy érzik a lányok, mert eddig ilyenek nem történtek velem.
Mit gondoltok erről? volt már hasonló élményetek?
Vagy egyáltalán mi válthatja ki egy hetero lányból, hogy félreérthetetlenül rányomuljon a barátnőjére a fiúja előtt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!