Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el mostanában a férfiak a bevállalós nőket?
A konzervatív fogalmát ne keverd ide kérlek, ha nem tudod a jelentését. Más, hogy vannak még erkölcsös emberek.
Én személy szerint azért nem támogatom a fiatalkori kalandozásokat, mert nagy a veszélye annak, hogy kiég az ember. Ugyanakkor olyanról is hallottam már, aki élte világát, s aztán a legmenőbb családanya lett belőle. Mármint hűséges, és társai.
Mert görbe tükör ez számukra. Nem tudnak magukba nézni túl fájdalmas lenne a valóság számukra hogy ők is ugyanolyanok. Persze ezt csak azokra értem akik szintén kalandos életet élnek de közben meg megvetik a hozzájuk hasonló nőket...
Ésszel is lehet csinálni a kalandozásokat. Nem kell mindenkivel összefeküdni egy egy idióta buliban. Ismerkedni valakivel akiben meg lehet bízni és vele többször magyarul egy szexkapcsolat az ideálisabb mint az hogy lemegyek a dizsibe és kufircolok védekezés nélkül. Ez utóbbi nagyon felelőtlen. De ha valaki ésszel tudja csinálni azt akkor jó is lehet.
Aki meg mind két változatot megveti az nem éli rendesen az életet. Az élet ennél egyszerűbb, minthogy túl komolyan vegyük de ez nyilván csak az én véleményem.
Annyi hogy ne foglalkozz azokkal akik lenéznek emiatt! A Te életed. Azt csinálsz amit akarsz. Biztos te jobban jársz ezzel, mint az aki mindig a másik életébe bele kotnyeleskedik.
Én kajakra pont az elletettjük vagyok,én csak a bevállalós csajokat szeretem akik dögösek és igen benne vannak a ,,jóban".Én imádom őket,aki felöltözik szép ribisen és akár parkban is egymásnak eshetünk. :D
25Ffi
kedves kérdező! egy kicsit el vagy tévedve, régebben is volt sok minden, csak akkor volt annyi eszük az embereknek, hogy csendben csinálták, nem úgy mint most
engem nem zavar, mindenki azt csinál amit akar, az ő dolga N
1.Szarok rá, h ő mit vállal meg mit nem, nekem nem kell olyan nő, akin átment a fél város.
2.A tapasztalat azt mutatja, h az ilyen "bevállalós" nők később is ilyenek.
Ez nem beválalósság,amit te mondasz,hanem ribanckodás.
A "kalandok" határozottan ribanckodás...És azt senki se szereti.És nem konzervatívak,hanem következetesek,és van még erkölcsi tartásuk-nekem is.
Kevered a fogalmakat...
De mindegy is,ha nem hoz veled és a hozzád hasonlókkal össze a sors...Mert amúgy nem megyek oda,leköpni az utcán,de ha kérdezed,akár itt,akár élőben,úgyanúgy ezt fogom mondani.Csak kérdetlenül nem mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!