Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el mostanában a férfiak a bevállalós nőket?
mindenki megtalálja a neki tetsző másik embert és vele fog jól mweglenni,nyílván a teljesen más nézeteket valló emberek ne szóljanak bele egymás dolgába,és mindkét szereplő tisztelje a másik "másságát".
Jól hangzik és logikus lenne igaz?Pedig nem így működik...
11# Szerinted mégis miért nem így működik?
Igazán kifejthetnéd.
Kedves Kérdező!
Nálam a bevállalós valószínűsítem nem ugyanazt jelenti, mint nálad. Én arra mondanám, hogy bevállalós, ha egy kapcsolatban pl.: kipróbálja az anált, vagy kezdeményező, stb.
Nálad a bevállalós viszont (én az olvasom ki) az jelenti, hogy skalpvadász, lazán benne van az egyestés kalandokban, ha van is barátja akkor a második napon már irány az ágy(az se baj ha nem tart sokáig a kapcsolat), stb(illetve ezek valamilyen kombinációja). Ezt olyasmi(nem állítom, hogy megtennéd), mint a gyk írják, hogy a csajt elszerette a barátjától. Ilyen lánnyal ki se kezdenék, hiszen ha vele megtette és se számíthatok sokkal többre.
Ugyan ez igaz az általam vázolt második bevállalós típusra. Illetve, valamelyest osztom a 7-es válaszát ebben a témában.
Nem vagyok se hívő, se konzervatív mindössze egy minimális erkölcsösséget elvárnék a másik féltől is.
Üdv 28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!