Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye h nem vagyok ettől pedofil hogy kissrácokkal szívesebben barátkozom, és hülyéskedek mint tinikkel 23 évesen?
suliba vissza kellett mennem egy évre, mert biológiából nincs érettségim (nemsokára már lesz :) ), és ez nélkülözhetetlen arra az ágra amerre szeretnék tovább tanulni. megengedte a biológia tanár hogy beüljek az óráira is -sokan vettem részt mert JÓ érettségit szeretnék- (általános és gimi egyben a suli) és azt vettem észre, h sokkal jobban kijövök a kisebbekkel, mint a tizenévesekkel (egyébként ez érdekes mert a párom tizenéves, lol). nah az a helyzet hogy van is már 3 13 éves barátom akikkel egész jókat dumálunk, meg hülyéskedünk. persze észben tartom hogy kölykök, én meg a felnőtt, de azért jó érzés kikapcsolódni velük, meg valamiért teljesen befogadtak. ellenben a beképzelt, pökhendi, buta tiniket nem bírom, valahogy valamiért idegesítenek:S
nah az a probléma, hogy ezt beszéltem a volt barátnőmmel, az meg rávágta hogy pedofil vagyok, és h segítségre van szükségem.... nah mondom szép. mondjuk az ilyenjei IS hagytam el... szerintetek is pedofil hajlam?
Biszex/23/f
jah, mondjuk van óvóbácsi is xD
Magyarból emelt szintű érettségim van! Most itt a neten csak gyorsan kiírtam magamból a kérdésemet. nem fogok körmölni, eleget körmöltem a suliban....
én sem jövök ki a hasonkorú lányokkal... ettől nem vagy pedó, ha nem gerjedsz rájuk csak barátkozol
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!