Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak Nyíregyháza vagy környékén élő meleg fiúk?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 23:30
11/17 anonim válasza:
Ugyan annyian vannak, mint régen, csak ma már demokrácia van, így nekik sincs befogva a szájuk (többnyire).
12/17 anonim válasza:
Szia én is az vagyok ha akarsz írj üzenetet !
13/17 anonim válasza:
még sosem voltam fiúval lehet kipróbálnám ha van alkalmas partner aki akar az írhat és majd alakul
14/17 anonim válasza:
Én 15 vagyok, Debrecen és Nyíregy közt lakom :). Mondjuk most annyira nem keresek kapcsolatot, de beszélgetni szívesen beszélgetek olyannal, aki normális. Egyenlőre megvagyok magányosan :p
16/17 anonim válasza:
Igen, én is biszexuális vagyok és fiú. Ha valaki szeretné, hogy a nyelvemmel bűvöljem a varázsvesszője végét, írjon rám.
17/17 anonim válasza:
Én biszexuális vagyok, aki szeretne beszélgetni, írjon bátran. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!