Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex vagyok?
Gratulálok, szerintem, hogy egy magyar költőnk, Petőfi szavaival éljek... " Minek nevezzelek? "
Üdv,: P.
retkes emós váza -.-
istenem kérlek adj egy másik bolygót ahol mostantól élhetünk NORMÁLISAN és békében !
-.- ._.
Egy aberalt divarmajmolo vagy.
Mar az a divat,hogy dugjunk meg mindent lyuk-lyuk alapon,ugyhogy mostmar te sem maradsz le a csordatol.
16-17: :DDD
Hogy lehetne már ez "divat"? :P
Bár nekem tökmindegy, szerintem szépek, izgatóak, sexyk, bár néha beképzeltek a kis babapofijukra, az tény.
Hat mert mar lassan azok lesznek a kivulallok,akik egeszseges szexualis eletet elnek.
Valaki kitalja,hogy mennyire meno mindent es mindenkit megdugni,lehet az lany,fiu,kutya,macska,stb meg egyeb aberaltsagokat,mint pl,hogy szex kozben leh.gyozzak egymast,meg egymas szajaba sz.rnak,aztan a tobbi aberalt meg koveti a peldat,mert nem akar lemaradni attol,amit a mediaban lat.
A homoszexualitas egy szexualis bealitottsag,de az nem,hogy mar mindenki kitalalja,hogy o biszex,mert most az a divat.
Normalis embernek nem jut eszebe,hogy megdugja a haverjat csak mert eppen unatkoznak,es o van keznel.Azert van,mert a csapbol is az folyik,hogy termeszetes dolog,ha mindent megdugsz.
Utolsó, te súlyos végletekbe esel!
Miért lenne kötelező mindenki számára ugyanaz? Az ilyesmi sosem lehet divat kérdése.
Nem leszel attól "kívülálló", ha nem majmolod a többieket, de a többiek se biztos, hogy csak nem csak a saját vágyaikat követik, amiket EDDIG a NORMÁK miatt kénytelenek voltak elfojtani.
Attól pedig, hogy mások esetleg lepisilik egymást, neked még nem lesz kötelező! Az élvezi, aki akarja, de az olyasmi főleg nem lehet kényszer vagy divat kérdése, ha ilyen mond neked valaki, jól vágd pofán!
Ám az se jogos, amikor egyesek ezeket szépen meg tudják élni egy kapcsolatban (senkinek nem ártanak vele), mások meg lehordják őket. Mi közük hozzá?
Ilyenkor gyakran a szidalmazó ember titkon ilyesmire vágyik, csak elfojtja magában, ezért szúrja a szemét mások esetében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!