Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok! Ti hogyan ismerkedt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok! Ti hogyan ismerkedtetek meg az első fiúval?

Figyelt kérdés
Na és hol? Ugyanis én mindenhol idiótákba és kamusokba botlom:( Legutóbb pl leveleztem egy fiúval és a találkát is fixáltuk, de a tali előtti naptól kezdve nem láttam őt többet MSN-en és az e-mailekre se válaszol:(

#meleg #biszexualitás #ismerkedési helyek
2013. jan. 10. 10:09
 1/4 anonim válasza:
100%
Győződj meg róla, hogy igazi-e akivel ismerkedsz, vagy sem!
2013. jan. 10. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én albérletben a közös tusolóban.

Láttam, hogy szegény szomszédnak áll és viccből mondtam segíthetek rajta.

Aztán törölközés után bementünk hozzá, leült az ágyára én elé térdeltem és ahogyan én szerettem volna megkapni úgy olyan lassan, óvatosan bekaptam neki.

Pár perc után a szája elé kapta a kispárnát és olyat élvezett, hogy csak no :)

Másnap ő jött át, ez hat évig tartott!

2013. jan. 11. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:

nem egyszerü ,sokminden kell passzoljon

én is keresem de nem lelem

2013. jan. 11. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sz uszoda zuhanyzójában dícsértem meg egy srác méretét, és haza mentem vele, ott egyből a szobában smároltunk, elővette, vagy 6 percig szoptam, majd levetkőztünk, és betette a seggembe, 10 percig szeretkeztünk, majd a seggembe élvezett! de csak 2 évig jártunk 17/f
2013. jan. 11. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!