Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek biszex vagyok?

Figyelt kérdés

szeretem a lányokat van barátnőm is és vonzódok a női test iránt , de amikor maszturbálok mindíg lenyelem a spermám és szoktam magamnak feldugdosni tárgyakat az ánuszomba és kiszeretném próbálni a szexet egy fiúval is !

én most biszex vagyok ?

valaki nógrádmegyében aki homokos és lefeküdne velem ?

2012. dec. 20. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

nem akarok paraszt lenne de most komolyan mondom, azt hittem a kérdésed lazább lesz, de mikor elolvastam, hogy lenyeled a spermád vissza jött az alma levem meg a szendóm egy darabja....

Amúgy szerintem lehetséges, hogy az vagy, azért mondom, hogy lehetséges ,mert lehet hogy csak tudat alatt izgat a dolog de mikor meg éles bevetésed lesz akkor meg még sem fog már izgatni és rá jössz h tévedtél, vagy csak egy fel lángolás volt, bár a lenyelés rész után kétlem

2012. dec. 20. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
*lenni, bakker a sokktól már írni se tudok
2012. dec. 20. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
ez gusztustalan... de ha már homokost keresel aki lefeküdne veled akkor valszeg az vagy...
2012. dec. 20. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kár hogy nógrádi vagy, én szívesen lefeküdnék veled, de sajna túl messze vagyunk egymástól :/ :(

Én is kezdő vagyok am, szóval ha valakinek van kedve hozzá bp-n...

29f

2012. dec. 20. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
bi vagy mese nincs és éld is meg
2013. jan. 11. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!