Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex vagyok?
szeretem a lányokat van barátnőm is és vonzódok a női test iránt , de amikor maszturbálok mindíg lenyelem a spermám és szoktam magamnak feldugdosni tárgyakat az ánuszomba és kiszeretném próbálni a szexet egy fiúval is !
én most biszex vagyok ?
valaki nógrádmegyében aki homokos és lefeküdne velem ?
nem akarok paraszt lenne de most komolyan mondom, azt hittem a kérdésed lazább lesz, de mikor elolvastam, hogy lenyeled a spermád vissza jött az alma levem meg a szendóm egy darabja....
Amúgy szerintem lehetséges, hogy az vagy, azért mondom, hogy lehetséges ,mert lehet hogy csak tudat alatt izgat a dolog de mikor meg éles bevetésed lesz akkor meg még sem fog már izgatni és rá jössz h tévedtél, vagy csak egy fel lángolás volt, bár a lenyelés rész után kétlem
Kár hogy nógrádi vagy, én szívesen lefeküdnék veled, de sajna túl messze vagyunk egymástól :/ :(
Én is kezdő vagyok am, szóval ha valakinek van kedve hozzá bp-n...
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!