Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezbi, biszex lányok! Mitől jobb egy lánnyal? Nem kérdőjelezem meg! Csak kíváncsi vagyok.
Régebben szégyen szemre cikiztem a lezbiket, biket,
ma már belátom, nem volt igazam,
gyönyörű lehet élvezetük.
Azóta nekem is van szokatlan vágyam (nem saját nememmel), azóta teljesen megértem, mi az, amikor meg kell élni a nem feltétlen hétköznapi, nem feltétlen elfogadott vágyakat...
(Nem extrém, nem szélsőséges, nem másoknak ártó, és nem illegális vágyakról van szó,
ezt előre leszögezem a trollkodások elkerülése végett...)
1.: na ezt próbáld meg újra.
hány "Puncija" van 1 csajnak szerinted? :)
Ez igazából nem csak az élvezetekről meg a kefélésről szól. Ha szerelmes vagy valakibe, akkor azzal eggyütt akarsz lenni. Ennyi.
Semmivel nem jobb hétköznapi szinten. Egy nő ugyanúgy hisztis, kibírhatatlan meg nehéz tud lenni egy kapcsolatban mint egy férfi.
Pusztán csak annyi hogy szexuálisan nem vonzódom férfiakhoz. Érzelmileg nem kötődöm hozzájuk. Ha nem vagyok beléjük szerelmes és szexuálisan nem érdekelnek, akkor miért legyek velük eggyütt. Gondolom te se lennél eggyütt olyannal, akit nem szeretsz, igaz?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!