Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex PASIK ti mit szerettek csinálni egy fiuval? (bárki válasza érdekel, de kérlek az ÉRDEKLŐDÉSI körötöket írjátok fel! és hogy van-e barátnőtök, feleségetek)
Ti mit szerettek csinálni egy fiuval, ha kettesben vagytok?
Mit szoktatok/ mit szeretnétek csinálni, hogy ti jól érezzétek magatokat?
Én most konkrétan arra gondolok, hogy egy férfi mit szeret egy másik férfival csinálni az ágyban.
Pontosabban egy biszex vagy egy kiváncsi heteró férfi mit szeret/-ne csinálni az ágyban egy meleg pasival.
Itt erre nem nagyon fogsz választ kapni.
Biszex férfiak nem nagyon látogatják az oldalt.
Sajna sehol nem találni NORMÁLIS vékony srácot:(
Amúgy szeretem ha orálisan kielégítenek. Ha dughatom a másikat, de azt is ha egymásnak verjük. A simi, ölelés, smár is jó dolog:)
Csak sajna nehéz partnert találni. Mivel diszkrét, normális srácot keresek mindig....
-fiú vagyok
-van egy elvileg heteró barátom, akivel hamarosan szerintem fog történni valami, ő tudja rólam, meg azt is tudja h szeretem
-17 éves vagyok
-És érdekel az, hogy a biszex pasikkal általában mit lehet csinálni, vagyis, hogy főként ő jól érezze magát.
Hogy jöttél rá, hogy biszex vagy és ez hogy működik nálatok?
22f
Első dolog! Kérdésre kérdéssel nem válaszolnak! De legyen neked gyereknap :)
-én meleg vagyok...ő pedig olyan dolgokat tesz, amelyek nagyon félre érthetők! simogat, stb.stb. Onnan sjtem, hogy biszex.. És szerintem hamarosan meg fog történni. Ezért vagyok kíváncsi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!