Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már biszexualitás, vagy még mindig csak kíváncsiság?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és kb 2 éve éreztem vmit, olyan érzést ami azt igazolja, hogy bi vagyok. Akkor annak tudtam be, hogy még nagyon a kamaszko elején járok, így hagytam ezt a témát...a baj az ott kezdődik, hogy ez a gondolat, a vágy, hogy lánnyal is szeretnék lenni, nem hagy nyugodni még mindig. Még nem volt dolgom lánnyal, de nagyon szeretném kipróbálni...Mit tegyek?2012. okt. 1. 20:15
1/4 anonim válasza:
Egészséges kíváncsiság, nem vagy biszexuál. Ha gondolod próbáld ki, aztán ha élvezed a dolgot akkor mondhatod hogy az vagy. Ha nem, akkor csak kíváncsi voltál.
2/4 poiu válasza:
Mindenki valamilyen mértékig bi. Szerintem ne kergesd, ha fiúval volt dolgod és jó volt, akkor minek. Majd adódik alkalom, és meglátod.
3/4 anonim válasza:
Erre a problémára jó megoldást jelenthet egy jó barátnő, aki hasonló érdeklődéssel bír. Vele felfedezhetitek egymást, hogy ki meddig kíván elmenni elméletben és gyakorlatban. :)
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!