Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok lány kipróbálta lánnyal a szexet? Miért izgatja ez őket? Illetve édes hármasnál miért jobb, ha egy nő a harmadik fél?
Figyelt kérdés
Igaz,hogy minden nőben van biszex hajlam?2012. szept. 27. 15:58
1/19 anonim válasza:
1.) Nem hiszem, hogy készült volna ilyen jellegű statisztika Magyarországon.
2.) Mert divatos.
3.) Kettőt és könnyebbet.
4.) Nem.
2/19 anonim válasza:
1.Nem hinném,h olyan sokan lennének
2.Mert divat
3.Nem tudom
Minden nőben van bisex hajlam? Bennem tuti nincs.
20/n
3/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz,tényleg nagy divat!
2012. szept. 27. 16:06
4/19 anonim válasza:
Szerintem is ez inkább divat most.
80-90es években is voltak leszbi filmek, leszbi képek szexújságokban, mégse volt ennyire elterjedt. Ma divat lett ez. A mai lányok azt hiszik ha nincs egy leszbi élményük akkor már nem trendik.
5/19 anonim válasza:
Szerintem sokt lány úgy gondolja hogy pl egy pasin nem osztozik. De ez mostanában tényleg divat lett. Édes hármasnál a pasik nem nagyon szeretik szerintem ha még egy pasi van csaj helyett, ezért inkább csaj.
6/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz.Még ha szexben nem is,csókban elég sok csaj benne van egymással,ha máshogy nem részegen.
2012. szept. 27. 16:39
7/19 anonim válasza:
Most komolyan aszt hiszitek hogy ezt valaki divatból csinálja amikor az embernek az az érzése van hogy az emberek egy része legszívesebben máglyára vetné azt aki nem hetero
8/19 A kérdező kommentje:
Leszbiket nem utálják,csak a bu.zikat
2012. szept. 27. 23:24
9/19 anonim válasza:
Dede utálják azokat is! Van egy pár ilyen ismerősöm.Amúgy nekem nincs bajom a melegekkel,csak ne velem és ne előttem csinálják.Otthon azt csinálnak amit akarnak.
10/19 anonim válasza:
A női bi leszbi társadalmilag sokkal elfogadottabb mint a férfi (főleg a tízen húszon évesek korosztályban). Ezért ők nem érzik úgy hogy ha belemennek egy ilyenbe valamilyen hátrány érné őket.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!