Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudhatnam meg, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnam meg, hogy egy baratom valoban bisex, vagy sem? Lent!

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jo baratom. O 22 eves, en.meg 17. Nagyon jo viszonyban vagyunk. Neki rengeteg baratnoje volt. Jelenleg is van.

Alig 3 honapja ismerem, de mondhatni szinte a legjobb baratom.

En meleg vagyok, ô ezt nem tudja.

Tobb alkalommal elofordult,hogy a labamra tette a kezet, sok idot toltunk egyutt, es sokszor piszkal engem, probal heccelni (dobal.megfogja a nyakam...)

nekem tetszik ô. Sokszor elmondja h mi bantja,megbh mi a baj.

En szerintem lassan kezd tobb lenni mint szimpla baratsag. Nem tudom eldonteni, hogy o bisex vagy sem????

Mikor naluk voltam akkor is neha piszkalt. Levetkozott mikor ment zuhanyozni, este a sotet udvarban mondta h fel.....meg meg voltak hasonlo gyanus helyzetek.

Szerintetek hogyan tudhatnam meg, hogy bisex vagy sem??? Kerlek csak normalis valaszokat adjatok. Koszonom!

#meleg #szex #barátság #biszexualitás #homo hetero kapcsolat
2012. szept. 11. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

De kérdező kiírhatod még háromszor is, nemtudunk biztos választ adni.

Szerintem van rá esély, csak nem mer lépni. A csaját meg csak úgy tartja. Amikor hárman vagytok veled foglalkozik jobban vagy a csajával?Szerelmes egyáltalán belé?

2012. szept. 12. 11:55
 12/16 A kérdező kommentje:

Hat csakis a csajaval. Mert vele csokolozik, setal

velem is szokott setalni.olyanko.is.mikor a csaja ott van

Nem tudom, azt mondta h talan most kezd erezni vmit iranta.

Jah es szokott hivni magaval mik meg neha vhova (ha valami dolga van, vagy ha megy vasarolni, szamlakat fizetni)

2012. szept. 12. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Majd kiderül mi lesz...

de így hogy csaja van óvatosan flörtölj....

2012. szept. 13. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

Én pont forditva vagyok.

Nekem az egyik legjobb barátom hasonló mint te kedves kérdező.

Nem tudom, hogy meleg-e, de mindig megjegyzéseket tesz a hátsómra, meg olyan megjegyzéseket, amik majdnem félreérthetetlen.

Sokszor mondtam neki, hogy nem érdekel ha meleg, csak ne engm akarjon, mert én vérbeli hetero vagyok.

Erre azt mondta, hogy ne sértsem meg ilyennel, paraszt vagyok.

Régóta ismerem, sosem láttam nővel, és nem is tudok róla, hogy lenne vagy lett volna barátnője.

Nem egy elveszett csúnya srác, így ez sem jöhet szóba.

Azért nem értem, mert ha meleg lenne, engem nem zavarna, és ezt a tudtára is adtam már.

Már csak azért sem, mert én biztos vagyok az identitásomban (nem úgy mint itt sokan).

Az életemet rá merném bízni, tényleg a legjobb barátom, és ha meleg lenne sem változna ez.

Szóval kedves kérdező, én azt tanácsolom neked, hogy nyugodtan ülj le beszélgetni vele, és mond el neki azt az igazat amit valószínűleg már sejt vagy tud.

Ha valóban jó barátod, semmi nem fog történni.

Azt azért nem kötném az orrára, hogy tetszik neked, bár engem ez sem zavarna, de ha hetero nyilván tiszteletben tartanád.

2012. okt. 2. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:
94%

Utolsó.

Köszi..

Sajnos, kevés van hozzád hasonló..

2012. okt. 2. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

#15:

Nehogy azt hidd.

Az emberek többségét egyáltalán nem érdekli.

Nekik nem a melegekkel van bajuk, hanem azokkal a meleg emberekkel, akik magamutogatók, és ennek hangot is adnak egy felvonuláson.

Nem mellesleg azon a felvonuláson, amit a heterok számára megtiltottak, mert azt nem meleg felvonulásnak hívták, hanem Budapest Parádénak...

Mondván az sok szeméttel jár... no komment.

Hidd el a nézeteim ellenére, én sem értek egyet bizonyos dolgokkal, de ez most nem az a kérdés...

2012. okt. 3. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!