Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnét tudhatnám meg, hogy...

Honnét tudhatnám meg, hogy valóban hasonlítok-e rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem nagyképűségből mondom, de mondták már nekem, hogy az arcom formázza Kristen Stewartét, és hogy hasonlítok rá. Myheritage-n csináltam már tesztet, hogy milyen sztárokra hasonlítok (kép alapján), de ezen az oldalon a képgyűjtemnyekben nincsenek tinisztárok. Tizenéves lány vagyok, szeretem az Alkonyatot, és rajongója vagyok Kristennek.

Van olyan oldal, vagy teszt, amiből kiderül, hogy valóban hasonlítok-e rá?

2010. jún. 4. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Én nem tudok ilyen oldalról. De szerintem ezt egyértelműen lehet látni. Belenézel a tükörbe, alaposan megnézed magad, majd ránézet Kristenre. Egyszerű, ehhez nem kell ilyen hülye teszt :D Vagy kérdezd meg szüleidet vagy a tesódat.
2010. jún. 4. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
nekem mindenki aztmondja hogy tök ugyanolyan vagyok mint Kristen! :D:D és van benne valami...
2010. jún. 4. 12:31
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :)

Igazatok van, egyszerűen csak tükörbe kell néznem....

Am. a szüleim is azt mondják:D

2010. jún. 4. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocs az OFF olásért,de nem linkelnétek magatokról képet?

Légyszi!

Mert én is nagyon szeretem az Alkonyatot meg mindent ami ezzel kapcsolatos és kíváncsi lennék rátok is.

Ha nem akartok itt linkelni,akkor légyszi priviben küldjetek egy-két képet magatokról.

Köszi és Üdv!

2010. jún. 4. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
nem nagyképűségből mondom, de hálistennek nem hasonlítok kristen stewartra, mivel nincs undorító fehér bőröm, nem olyan a szemem, mintha folyamatosan be lennék drogozva és nincs olyan egyenfejem, mint neki és a rá hasonlító minden 3. lánynak.
2010. jún. 4. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Tükörbe nézel és látod hogy hasonlítasz rá vagy sem.
2010. jún. 5. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!