Melyik magyar sorozatsztárra hasonlítok a képen?
Szerintetek is szedessem ki a szemöldökömet? Vagy mit kellene változtatnom magamon?
Hát fogalmam sincs melyik sorozatsztárra hasonlítasz. :D
Szerintem nem gázos a szemöldököd, nem muszáj kiszedetni. :)
Amúgy nem hiszem, hogy kéne változtatni, szerintem ez így teljesen jó. Úgy tűnik összhangban vagy magaddal, figyelsz a hajviseletedre. Szerintem teljesen jó.
(persze ha te vagy a képen)
18/L
nem tudom kire hasonlítassz.
a szemöldöködből tényleg ki szedethetnél kicsit,de tényleg csak KICSIT.amúgy mást szerintem nem kell változtatnod.
Annyit változtathatnál magadon, hogy mosolyogj :) olyan mogorva arcot vágsz és ez ront az összképen. Nem tennél fel egy mosolygós képet? :))
18/L
Hát DR alacsony, kövér, öreg, a tarkójánál kezdődik a homloka és NINCSEN szemöldöke. Egyébként határeset. :)))
Egy olyan "sorozatsztárra" gondolok, aki még nem egészen így néz ki, de majd pár év múlva. :DDD
Bandika? :)
Nincs veled baj, bár a pólód nem tetszik, de nem vagy csúnya.
A Balázsra szeretnél hasonlítani?
Sajnálom, de azért messze vagy tőle... bocsánat... :)
Max a hajad, de a "taréj" túl nagy, kicsit alacsonyabbra kellene, és nagyobb hajtömeggel, hosszabb hajból könnyebb lenne szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!