Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves szűz, nőiesebb fiú vagyok, aki szeret női rucit hordani, hol találhatnék lányt magamnak?
Különben valóban nem meleg, szerintem sem. Ezt másnak hívják. Transszexuális, azt hiszem. Nőnek érzed magad, kérdező?
Na, ez zavarna, azt hiszem.
Ha simán arról van szó, hogy fiúként bejönnek valamilyen mások által nőiesnek tartott divatirányzatok, de az identitásod fiú, fiúnak érzed magad, én is annak veszlek- az nem.
Csak elolvastam. Kérdező! Szerintem nem érzékenyebbek a lányok természetre, vagy nem is tudom, hogy érted. Esetleg annak látszanak.
De most már nagyjából levettem: talán számodra egy bi lány lenne az "igazi".
Én domináns nő vagyok, és teljesen heteroszxuális. Tetszenek a fiúk csinos ruhákban, akár olyanokban is, amiket mások (nem én!) "csak" nőiesnek látnak (pl. tanga). De "nőként" nem tudnék bánni vele. Nekem az fiú. Pont.:) Azért vesz tangát, hogy a kedvemre tegyen. :) (Többek között, és mert szereti is viselni).
A biszex lányt azért javaslom, mert ott tudsz nőiességet is becsempészni a dologba. Számára talán picit olyan lesz, mintha egyszerre lenne fiúval és lánnyal.:)
Remélem segítettem!
24: Ismerem ezt a típust. "Sajnos" nem jön be. :) Akik nekem tetszenek, mindenütt kb. egyformák, és fiúsak. Csak úgy, ahogy nekem vonzó.
Én írtam ezt a tangás-csőnacis-divatos kombót, no, az nekem totál fiússág, és lázba tud hozni.
Én hozzájuk képest magamat érzem nőiesnek. A szexualitásban ez főleg kell!
Mivel irányító, domináns nő vagyok, emellett egy másik "nőiesség" nehezen férne meg. :)
Ha te épp az utcán vagy "hagyományos értelemben férfias", akkor valószínűleg fel sem tűnnél.
Ha a szexualitásban szeretnéd a "női szerepkört" (ami számomra a "dominánsabb"), ott sem tudnánk mit kezdeni egymással. De dominanciától függetlenül, egyébként sem tudnék sok dolgot kezdeni sem egy nővel, sem valakivel, akit aként kellene (bárhogyan) kezelni, mivel csak a másik nem vonz. :)
De sok sikert, remélem találsz valakit! :)
Nő vagyok, és az a része bejönne, hogy biztos érzelmesebb lennél a szexben, ezt sok nő hiányolja a pasikban.
Még azt is el tudom képzelni egy szexjátéknak, hogy felcsatolós, de azt nem, ha engem akarnál seggbe ...
Amíg az utcán nem öltöznél nőiesen, addig ez belefér, én is fel szoktam húzni a párom pizsi felsőjét, van, hogy a boxerját is, mondjuk szex után, és nem előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!