Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak! Milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen érzés volt először péniszt szopni? Felülmúlta a várakozásaitokat?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 12:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon szeretem.

legjobb mikor számba élvez.

kérdező te hogy állsz hozzá?

tegnapelőtt 19:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem annyi volt hogy más a bőre mint test másik részén ennyi megállapítás volt de nem volt rossz
tegnapelőtt 22:51
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Sosem felejtem el azt a srácot és a gyönyörű 20 centis dákóját!

Eleinte kb.a felét tudtam bekapni csak, de addig gyakoroltam rajta, hogy néhány hét múlva már mélytorkoztam neki. Nagyon fincsi f@sz volt, jó édes spermával.

(Mi lehet vele??)

tegnap 06:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív és meghatározó èlmeny volt. Középsulis koli én elsős ő végzős. Elsőre csak próbálkozás volt engedte, hogy azt tegyek úgy és annyira amilyen bátor vagyok. Második már szabályos szopás szopatás volt. Nem volt neki extra nagy, de a makkja vastag és kemény. Mikor lövelt nyögött és iszonyat hangos volt sok jött neki és én élveztem, hogy ezt én okozom neki...
tegnap 08:21
 15/20 gabor49 ***** válasza:
100%
joo imadok szopni
tegnap 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Igaz, hajtott a kíváncsiság, hogy milyen érzés a fasz másik végén lenni, és kellemesen csalódtam.
tegnap 14:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Jó volt
ma 07:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem meglepően gyorsan ráállt a szám, azt hittem bénázni fogok, de teljesen jól ment, nyilván elején izgultam, de aztán élveztem csinálni. Viszont a srácnak valamiért nagyon sűrű spermája volt, lenyeltem és a torkomra ragadt, innom kellett, de utána még órákig éreztem a torkomon. Azóta se volt ilyen sűrű senkinek 😀
ma 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetlen egyszer próbáltam és felülmúlta az elvárásaimat. Azóta nem voltam alkalmam, de hiányolni attól függetlenül nem túlságosan hiányolom.
ma 16:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Milyen jó is lenne újra !...
ma 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!