Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak! Milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen érzés volt először péniszt szopni? Felülmúlta a várakozásaitokat?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 12:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Arra emlekszem h fura volt, kicsit hanyingerem lett. Nem azert mert nem akartam csak tul mellyre ment a szamban. Inkabb csak befaltam/betolta mintsem tenyleges szopas lett volna.

Kesobb aztan nyilvan megtanultam rendesen csinalni attol kezdve jo erzes.

tegnapelőtt 12:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem multa felul, nekem azota is semleges maga a cselekmeny.
tegnapelőtt 12:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt rossz, de nekem pont elég izgató kiverni másét, nem vágyom különösképp a szopásra.
tegnapelőtt 13:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes volt, de nekem az első annyira nem volt jó. Aztán utána vagy két év kihagyással újra próbáltam egy másik partnerrel és sokkal jobb volt, szóval a partneren sok múlik.
tegnapelőtt 13:20
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Sajna az elsőt én nem akartam. Még gimiben volt. Egy csávó látta, hogy az eropolison nézelődök. Bisex témában. Ugye még akkor az okostelefon nem volt elérhető mindenkinek. Szóval odajött és mondta kicsit menjek ki akar valamit mondani. Én 15 ő 17 volt. Mondta hogy látta mit nézek. Szopjam le. Mondtam, hogy dehogy is. Mondta hogy semmi gond akkor elmeséli az osztálytársaimnak. Ezt nem akartam. Elmentem a WC-be vele és leszoptam. Innen ez heti program volt. Ha szólt mennem kellett. Na de nem is csak emiatt volt ez rossz emlék. Hanem mert a csávó bár kb 2 perc alatt elsült de rengeteg de tényleg iszonyat sok spermát lőtt. És persze nyeltem mert nem is tudom miért. Fullasztóan sok volt. Szóval nekem az első 10 szopás vele volt. Aztán évvége jött és mikor jött az új év akkorra összejöttem egy csávóval az eropolisról. Az ő tanácsára mikor jött újra a srác akkor mondtam neki hogy semmi gond menjen és mesélje el, mert én is elmesélem az övéinek. Na hát ez hatott. Sose kellett újra leszopjam.

Amúgy a 8.kerületben voltam sulis. Csak nem akarom leírni mert kitiltanak hogy mi volt a srác. Szerintem ma már valami bűnöző.

tegnapelőtt 13:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Hajtott a kíváncsiság ezért próbáltam ki. Elsőre fura volt de összességében pozitív élmény volt.
tegnapelőtt 13:51
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én öklendeztem mert nagy, másodszorra már nem annyira.Nekem nem izgató, lehet az öklendzés miatt nem élvezem.Egy kis cucc jutott a számba is :) Havernek rögtön feláll mikor orálozik.
tegnapelőtt 14:26
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Semmilyen, nem erdekel a farok
tegnapelőtt 14:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam felül múlta. Megtetszett a kemény fasz és a nagy makk a legjobban azt élveztem mikor visitva üvöltve kilőtt a meleg tej. Azóta is imádom:)
tegnapelőtt 18:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagy mérettel próbáltam először, elég ügyetlen voltam, biztosan fogaztam is, meg egy csomót öklendeztem, ahogy próbáltam mélyebbre venni...

De ezzel együtt jó élmény volt, nem bántam meg. Az alárendelt helyzet is váratlanul izgató volt, és az is, ahogy éreztem, hogy a számban keményedik meg a farok.

tegnapelőtt 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!