Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen volt az első szex? Hány évesek voltatok te és a partnered? Hogyan történt? Fájt milyen érzés volt az első fiús élményed?

Figyelt kérdés
dec. 16. 06:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fájt én 19 ő 52, társkersőn beszéltünk szimpi volt azt felmentem hozzá ez volt az első
dec. 16. 07:08
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

15 évesen, osztálykirándulásom egyik osztálytárs nőmmel beszélgettünk sokat az este. Már mindenki lefeküdt, mi kinn maradtunk a tábortűznél. Már a pikánsabb témák is szóba jöttek. Megkérdezte, hogy megfoghatja e a farkam, persze nem mondtam nemet. Aztán alakultak a dolgok. Elbújtunk, hogy ne vegyenek észre minket véletlen sem. Hamar a szájába kerültem, majd hátulról tettem be neki. Mondanom sem kell, eléggé suta voltam. Neki nem az volt az első, de tapasztalt sem volt. Eléggé bénáztunk, de mégis szuper volt. :) Egyáltalán nem fájt.

32F

dec. 16. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Az első fiús tapasztalatom 14 évesen volt, de sajnos azt én nem akartam. Mindig is vékony voltam nagyon. Most is. Egy táborban voltam Balcsin. A szobában 4-en voltunk. Azonban 2 szobatársam egy testvérpár hazament a tábor második napján mert valami haláleset volt a családban. 5 nap maradt így.

Így egyedül maradtam a 17 éves sráccal. Az egyik este szexről kezdett beszélni. Majd mondta verjük ki. Mivel nagyobb volt, meg amúgy ilyen nagyon mindenhol központban, jófej, stb. Így jónak éreztem, hogy így velem is milyen rendes. Az első este így egymás előtt kivertük. Neki 19-20cm volt nagyon hamar elsült és vagy 8x spriccel. Aztán másnap is feldobta de ekkor már kitalálta verjük egymásnak. Belementem, de itt nem állt meg. Közbe kérdezte szexeltem-e már. Érdekel-e milyen ha leszopnak. Mondtam érdekel. Mire mondta ha akarom leszop de akkor nekem is le kell. Nemet mondtam. Mire mégis leszopott. Mikor elélveztem mondta, hogy én jövök. Mondtam, hogy nem akarom. Mire kaptam 2 pofont és közölte, hogy de. Nem mertem ellenkezni. Hát nekem így volt az első. A maradék napokban minden nap le kellett szopnom. Igaz ő is leszopott minden nap illetve az utolsó nap beleült a farkamba és végülis megdugatta magát. Mai fejjel vegyes emlék.

Az emlék miatt vagy sem de a mai napig nem szopok max kevesett de nagyon ritkán. Azóta se találkoztam amúgy olyan partnerrel akinek ennyire sok spermája volt. Szinte fullasztó mennyiség volt. Sajnos a nevét elfelejtettem mert bevallom őszintén felejteni akartam. Kár, hogy nem később jött az életembe, mert nagyon szép izmos teste volt arra emlékszem. Csak akkor még nem érdekeltek a srácok így. Bár lehet nem is érdekelnének ha ő nem kényszerít. Ezt már nem tudjuk meg.

dec. 16. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 25 voltam, ő közel a 60-hoz. Kicsit kellemetlen volt maga a behatolás, de utána, amikor már benn volt, azt nagyon élveztem.
dec. 19. 00:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Kb 25 voltam ő 50. leszoptuk egymást. A szopásról aut hittem egzerübb, de akkora farka volt hogzy majdem szétrepedt a szám
dec. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!