Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy ideje ki akarom probalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ideje ki akarom probalni milyen lehet leszopni egy masik sracot de nem vagyok meleg, vilag eletembe baratnoim voltak, miert lehet ez?

Figyelt kérdés

Nemtudom miert csak ugy izgat a gondolat, de nem maga az ember hanem csak maga a szopas. Van meg valaki igy ezzel?

21f szeged

#Szeged #Oralis kenyesztetes
febr. 4. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Világ életedben? :DD 21 éves vagy, még most kezdődik az életed.

Az meg hol releváns, hogy eddig csak barátnőid voltak? Rengeteg olyan ember élt a földön akiknek csak barátnői voltak, de melegek.

Csak nem tiszta még az identitásod, nyilván rengeteg ember van így ezzel.

febr. 4. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Alakul az identitasod. Ha kivanod keress egy megbizhato sracot es probald ki a dolgot. Nincs mit veszitened.
febr. 4. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, nekem nyugodtan írhatsz, beszélgessünk egy kicsit
febr. 4. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Én is így vagyok vele. Vsak a szopás izgat fel, maga a farok. Lett volna egyszer alkalmam de elszalasztottam. Nagyon bánom azóta is. Kezdek az időből is kifutni, szopás téren szűz vagyok még 35 évesen....
febr. 4. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem is vagy meleg,csak bi. Hetero soha nem voltál.
febr. 4. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4-es, semmi pánik: én 55 évesen "startoltam", nem futottál ki az időből, legfeljebb több élményhez jutottál volna, ha korábban kezded.
febr. 5. 00:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül. Én is hasonló képen voltam/vagyok.

Alakul még az identitásod. Az egy súlyos téveszme, hogy valaki csak heteró vagy homo lehet. Ezzel annak idején Én is szembesültem és te jó ég... Kövesd a vágyaidat és teljesedjél ki.

febr. 5. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az izgat, hogy engem szopjon valaki és én ne kelljen, hogy szopjam ha lehet. Szóval ha érdekel így írj rám.
febr. 5. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

Egy ideje ki akarom probalni milyen lehet leszopni egy masik sracot.

Keress nyugodtan ha egy vidéki 57 éves pasi is jó lesz!

febr. 5. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:
#8. Semmi esetben sem viszonoznád? Vagy volna az a szitu, hogy te is kipróbálod?
febr. 6. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!