Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a haverom hogyan veri a farkát.
Gondolgoztam, hogy megkérem, nem-e küld egy videót.
De attól félek véget vetne a barátságunknak, és azt nagyon nem szeretném.
Vajon meleg vagyok?
Mi tegyek?
ma 16:31
1/7 anonim válasza:
Enyhe biszex, de az is lehet, hogy meleg.
Puding próbája az evés.
Én nem videót kérnék tőle,hanem együtt maszturbálásba vinném bele. Így voltam pár haverommal és csak egy utasított vissza.
2/7 anonim válasza:
Ha szereted a csajokat is, akkor csak biszex.
3/7 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki és ez bisex hajlam szerintem.
4/7 anonim válasza:
Az -e normál esetben az állítmányhoz kapcsolódik, ha pedig segédigét használunk, akkor a segédige után jön.
Azaz "Gondolgoztam, hogy megkérem, nem KÜLD-E egy videót"
6/7 anonim válasza:
Nem "magyar tanár", hanem "magyartanár" te szerencsétlen. Még ha az "eggy" vicc is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!