Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk! Volt már kelleme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk! Volt már kellemetlen helyzet abból, hogy láttad egy fiú farkát és észrevette az illető, hogy tetszik neked?

Figyelt kérdés

tegnap 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem volt kellemetlen nekem. :D
tegnap 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt kellemetlen helyzet. Akiet lattam veletlenul, peldaul oltozoben azt teljesen semlegesen tettem, nem kezdtem el bamulni.

Egyszer jartam ugy, hogy strand piszoarnal allva beallt mellem egy kissrac es eleg feltunoen megnezte mikozben vizelt. Kellemetlen nem volt, el sem fordultam mert nem zavart de nem lett semmi utana, mindenki ment a maga utjan.

tegnap 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen még nem volt. :D Olyan volt hogy a srác észrevette és utána direkt nem takargatta magát, kicsit el is kezdett merevedni. De én meg félénk voltam és nem követtem a zuhanyzóba amit azóta is bánok. :D
tegnap 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Velem olyan esett meg, hogy egy 10/10-es harminc közeli tiszta izom pasi velem szemben zuhanyzott és elméláztam a gyönyörű fokhagyam alakú fenekén, meg az izmos vállán, meg úgy egészében az egész emberen, hogy hú mit csinálnék vele, rajta és hogy ő is velem, majd amikor hirtelen megfordult látta, hogy bámulom.

Hirtelenjében le is fagytam, - ő be is szólt "Mi van tetszem??!!" mire ÉN: igen, az a tetkó a hátadon az állati... így másztam ki a szituból.

tegnap 15:07
 5/5 anonim válasza:
Nem mert ami szép az szép ebből kellemetlen helyzet még nem született igenis szeretem a szépet független attól hogy az női vagy férfi nemi szerv.
ma 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!