Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk! Volt már kellemetlen helyzet abból, hogy láttad egy fiú farkát és észrevette az illető, hogy tetszik neked?
Nem volt kellemetlen helyzet. Akiet lattam veletlenul, peldaul oltozoben azt teljesen semlegesen tettem, nem kezdtem el bamulni.
Egyszer jartam ugy, hogy strand piszoarnal allva beallt mellem egy kissrac es eleg feltunoen megnezte mikozben vizelt. Kellemetlen nem volt, el sem fordultam mert nem zavart de nem lett semmi utana, mindenki ment a maga utjan.
Velem olyan esett meg, hogy egy 10/10-es harminc közeli tiszta izom pasi velem szemben zuhanyzott és elméláztam a gyönyörű fokhagyam alakú fenekén, meg az izmos vállán, meg úgy egészében az egész emberen, hogy hú mit csinálnék vele, rajta és hogy ő is velem, majd amikor hirtelen megfordult látta, hogy bámulom.
Hirtelenjében le is fagytam, - ő be is szólt "Mi van tetszem??!!" mire ÉN: igen, az a tetkó a hátadon az állati... így másztam ki a szituból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!