Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen helyzet az öltözőbe?
Kiskamaszoknál felmerül a "ciki érzés", nem tudom, hány éves vagy, kedves kérdező, de gondolj arra, hoyg még a homofób magyarországi társadalom is szinte semlegesen tekint a leszbikusságra, sőt, számos ürügy létezik arra, hogy a heteróság látszatát fenntarthasd, ugyanis a nők gyakran rivalizálnak a külső tekintetében!
Magyarán, legyél nyílt, DE NE TOLAKODÓ. Egy kis arany középút. Arra gondolok, hogy nézz rá bátran a többi lányra, bárhol, bármikor, amikor nem tiszteletlenség (pl munkahelyen a főnökasszonyt ugye nem stíröljük, stb). Ha valaki furán reagál, akkor mondd el neki, amit an ők egymás közt szoktak: "basszuskucs, bár nekem volna iylen mellem, mint neked / hm, szerintem az én cicim nem is olyan rossz, van olyan jóü, mint a tied" stb. Ezt simán egyfajta temrészetes rivalizálásnak veszik a csajok egymás között. Tudom, oylan 14 éves korig ez nem egészen így megy, de kb onnantól egyre temréseztesebb csajok között.
Egy büdös szóval nem mondhatják, hogy azért nézed, mert leszbi vagy / biszex lány vagy. Ha rákérdenek, tagadd le, vagy ironizálj. Mármint ha nem akarod, h lebukj a nemi irányultságoddal.
Gondolj bele, pasik közt ez viszont nagyon necces... Tini fiúk között pláne. ellenben ti csajok, ha vonzódftok az azonos nemáhöz, akkor csak simán a rivalizálás látszatát kelthetitek, ürügyként.
Mi pasik ezt nem tehetjük meg ilyen nyíltan pl egy uszodai öltözőben, vagy a strandon, vagy edzésen az öltözőben, mert azonnal gyanút fognak, hogy "mivammááá, ez b>zi, vagy mi?? Mit akar ez??" És sokan kiközösítenék, meg élcelődnének rajta az idők végezetéig. Persze erre is léteznek egy szerű önvédelmi müdszerek, viszont csajoknak még csak védekezniük se kell, ha ügyes vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!