Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak,heteró létetekre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,heteró létetekre franciázott titeket pasi?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

Ez a kategorizálás nem kötelező, tehát aki nem akarja magát besorolni, az nem sorolja.

Tehát ez nem matematika, hogy állítunk valamit és az vagy igaz vagy hamis.

Hanem akár egyszerre lehet igaz és hamis is.

tegnapelőtt 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan elfogadott rendszerek a világban, amik által így is-úgy is besorolódsz, akkor is ha te saját magadat nem kívánod kategorizálni. Mondhatod azt is, hogy te nem tartod magad embernek, de a jelenlegi állás szerint akkor is az vagy.
tegnapelőtt 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

Gruppeneztem egy párral és akkor ott szopott a srác is!

A csaj kezdte csak később vettem észre ,hogy azóta a sràc az aki mohón szopja a farkam, de mivel nagyon jól csinálta így hagytam

tegnap 03:44
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Én már szoptam le nem egy srácot, aki "hetero". Igazából ferfiakhoz nem vonzódik, én egyébként crossdress vagyok, igy női ruciban voltam. Dugni nem akartak, mert az már sok, viszont, jobb ha bekapja nekik valaki mint a kezük
tegnap 13:27
 15/16 anonim ***** válasza:
A magát férfiakkal leszopató férfi kb. az a kategória, mint a két pofára marhahúst zabáló vegetáriánus.
tegnap 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha egy megfelelő farok spontán adódna biztos bekapnám és leszopnám . ffi100
tegnap 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!