Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak? Több lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Több lent

Figyelt kérdés

Szóval 15 éves koromban volt egy srác aki tetszett, nem akartam tőle úgy semmit, de ő erősködött, így megtörtént, nem érdekelte hogy fáj, hogy nem akartam.. Ez annyira nagy törés volt bennem hogy egészen idáig én azt hittem hogy csak a lányokat szeretem. Most van egy férfi, aki nagyon felkeltette az érdeklődésem viszont azt se tudom mit kezdjek vele, hogy kell ezt azt csinálni és félek hogy bénázni fogok. Nagyon kellemetlenül érzem magam jelenleg is, hogy itt kérek segítséget 😅

23/N

ma 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

Inkbb maradj a lanyoknal

A ferfi ugyis csak megdugni akar

ma 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen választ vársz? Ha figyelmes és normális akkor ússz az árral, biztos szivesen megtanít pár dolgot. Ha nem akkor meg hagyd ott. Ha erőltet valamit akkor is hagyd ott. Ha mégis megtesz olyat amit te nem akartál, akkor feljelentés
ma 10:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Legyél vele őszinte, mondd el mi történt, és kérd meg hogy legyen óvatos és irányítsa a dolgot.
ma 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!