Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális az, aki érzelmileg férfiakhoz vonzódik de szexuálisan csak nőkhöz?
Nőről van szó.
Fantáziáiban csak női test szerepel, a férfi meztelen test teljesen hidegen hagyja, de már egy minimálisan feszülő női trikó látványa is beindítja.
Férfi a párja, vele is tudja élvezni a szexet de ez csak érzés-szempontú, nulla vizualizáció.
A nő viszont mint női személyiség nem jön be párkapcsolatként, a férfi-erő érzelmi részről nagyon is.
Nem mondhatni a szóban forgó lányról hogy fiús lenne. Nőies nő.
Hmm, érdekes.
Ez mondjuk attól is függ hogy ez valami trauma vagy társadalmi nyomás hatására van így, vagy tényleg boldog-e ebben.
Én ilyen vagyok, csak férfiban.
Érzelmileg a nőkhöz vonzódok, szexuálisan inkább a férfiakhoz, még úgy is, hogy egyébként a női testet, mint valami művészi alkotásnak látom, de egyszerűen jobb a szex férfival.
Van ilyen, létező, nem vagy vele egyedül és ez a biszexualitás egy formája.
Traumája mindenkinek van kisebb-nagyobb, és a társadalom is hatással lehet rád valamilyen szinten. Az identitásod (mondjuk, ennek semmi köze az orientációhoz-amire te gondolsz), ha nem is fog változni (erre valóban kevés az esély), az orientációd (hogy a nőket szereted, vagy a férfiakat) még simán változhat, nincs kőbe vésve.
Amúgy, biszexnek mondanálak.
köszi a válaszokat
4-es, jó tudni hogy más is van ezzel így.
Nekem például fiatal felnőtt koromban a féltékenységem volt nagyon erős, mert ha engem annyira felizgat a kolleganője látványa, akkor tuti őt is 😅 Barátnőim kérdezték, hogy de tuti én is megnézek/meglátok más férfiakat.. hát nem 🫤
egy férfihez akkor tudok vonzódni (érzelmileg) ha megfog valami benne, de szinte minden férfi személyiségben látok vonzót. Nőknél meg csak a test ugye, de az nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!