Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális az, aki érzelmileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális az, aki érzelmileg férfiakhoz vonzódik de szexuálisan csak nőkhöz?

Figyelt kérdés

Nőről van szó.

Fantáziáiban csak női test szerepel, a férfi meztelen test teljesen hidegen hagyja, de már egy minimálisan feszülő női trikó látványa is beindítja.

Férfi a párja, vele is tudja élvezni a szexet de ez csak érzés-szempontú, nulla vizualizáció.

A nő viszont mint női személyiség nem jön be párkapcsolatként, a férfi-erő érzelmi részről nagyon is.

Nem mondhatni a szóban forgó lányról hogy fiús lenne. Nőies nő.

tegnap 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Hmm, érdekes.

Ez mondjuk attól is függ hogy ez valami trauma vagy társadalmi nyomás hatására van így, vagy tényleg boldog-e ebben.

ma 01:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nulla trauma, kiegyensúlyozott élet, társadalom sincs hatással ily módon rá. Az hogy boldog-e, a hetero párkapcsolata érzelmileg boldoggá teszi, de van benne jókora szexuális sóvárgás. És ez nem pillanatnyi helyzet nála, kb 18 éves kora így érez érzelmileg és szexuálisan is és már 35. Szóval az identitása változni már nem igen fog. Stabil.
ma 05:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A "bi" eleve kettőst jelent, így szerintem nem bi, ha tényleg nem vonzódik férfiakhoz. Bár nehéz elképzelni egy ennyire szélsőséges esetet.
ma 06:24
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Én ilyen vagyok, csak férfiban.

Érzelmileg a nőkhöz vonzódok, szexuálisan inkább a férfiakhoz, még úgy is, hogy egyébként a női testet, mint valami művészi alkotásnak látom, de egyszerűen jobb a szex férfival.

Van ilyen, létező, nem vagy vele egyedül és ez a biszexualitás egy formája.

ma 07:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Traumája mindenkinek van kisebb-nagyobb, és a társadalom is hatással lehet rád valamilyen szinten. Az identitásod (mondjuk, ennek semmi köze az orientációhoz-amire te gondolsz), ha nem is fog változni (erre valóban kevés az esély), az orientációd (hogy a nőket szereted, vagy a férfiakat) még simán változhat, nincs kőbe vésve.

Amúgy, biszexnek mondanálak.

ma 08:57
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

4-es, jó tudni hogy más is van ezzel így.

Nekem például fiatal felnőtt koromban a féltékenységem volt nagyon erős, mert ha engem annyira felizgat a kolleganője látványa, akkor tuti őt is 😅 Barátnőim kérdezték, hogy de tuti én is megnézek/meglátok más férfiakat.. hát nem 🫤

egy férfihez akkor tudok vonzódni (érzelmileg) ha megfog valami benne, de szinte minden férfi személyiségben látok vonzót. Nőknél meg csak a test ugye, de az nagyon

ma 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
De furi ilyet még nem hallottam, az biztos hogy biszex vagy. Nekem amúgy pont fordítva van érzelmet nők irant tudok táplálni, de beindít egy szép férfi test látványa.
ma 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!